(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvojia Kuopioon/Finansieringsrådgivare i Kuopio
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018
Hej du som är försäljningsinriktad, kundorienterad, har en bra attityd och kan svenska, vi söker nu till vår kund OP Kundtjänster Ab, till låneofferttjänster inom bankverksamheten för privatkunder till anställningsförhållande som uthyrd arbetstagare, i Kuopio

Finansieringsrådgivare

Uppgifter

Som finansieringsrådgivare behandlar du låneansökningar som kommit in via tjänsten op.fi och gör högklassiga låneofferter utifrån dessa. Således stöder du bankernas låneförhandlare och deltar vid behov också i låneförhandlingar. Du arbetar effektivt, noggrant och omsorgsfullt inom ramen för tidtabellerna i uppgifter enligt den dagliga arbetskön, vilket gör dina arbetsdagar varierande. All verksamhet styrs av OP:s servicelöfte "Allt i ordning på en gång". Du har en central roll i uppfyllandet av detta löfte och bidrar till att låneförhandlingarna lyckas.

Vi förväntar oss att du

har tidigare arbetserfarenhet av kundservice, en positiv attityd samt goda IT-kunskaper och sociala färdigheter. En lämplig utbildning samt eventuell erfarenhet av bank- eller försäkringstjänster räknas som merit. Du är initiativrik, kan arbeta i en föränderlig miljö, tycker om kunder och vill göra vad du kan för att främja deras ekonomiska välmående. Vi förväntar oss att du har utmärkta skriftliga och muntliga kunskaper i finska och svenska. ATTITYDEN är avgörande.

Vi hos Opset måste ha absolut förtroende för våra arbetstagare, så dina kredituppgifter ska vara i ordning.

Vi erbjuder dig

en intressant och mångsidig arbetsuppgift i främsta ledet i finansvärlden och utmärkta möjligheter att avancera i din karriär. Arbetet börjar 2.7.2018 och ett tillsvidare gällande anställningsförhållande som uthyrd arbetstagare på heltid ingås med Opset Oy. Om du är intresserad av arbetsplatsen, sök platsen via länken nedan GENAST, eftersom vi intervjuar och gör val redan innan ansökningstiden upphör. Ansökningstiden upphör 31.05.2018.

Ytterligare information om uppgiften ges av Elina Malinen, 040 657 8078, opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi

Information

Ansökningstiden upphör: 31.05.2018 Lämna gärna din ansökan så fort som möjligt.
Arbetet börjar: 02.07.2018
Anställningstid: Tillsvidare gällande
Arbetstid: 37,5 h/vecka
Uppdragsgivare: OP Kundtjänster Ab
Ansökningslänken:

Opset som grundades 2001 är ett samägt bolag bildat av OP:s ISS Palvelut Oy som stödjer OP Gruppens framgång genom att producera högklassiga och kostnadseffektiva kontors- och experttjänster såväl inom finanstjänster, hälsovård som inom serviceutveckling.

Opset är ett helt inhemskt och solitt bolag. År 2017 uppgick vår omsättning till nästan 34 miljoner euro. Vi sysselsätter över 1 000 sakkunniga inom kontors- och experttjänster. Våra verksamhetsfält är till exempel kundservice via flera kanaler, digitaliserings- och ekonomitjänster, digital kommunikation samt andra experttjänster genom personaluthyrning. Vi verkar på 8 orter i Finland.

Opset har fått certifikatet Great Place to Work och vi är ett auktoriserat personaluthyrningsföretag. Vi iakttar branschens rejäla praxis.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Malinen, 040 657 8078, opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi

Tiedot

Haku päättyy: 31.05.2018. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian.
Työ alkaa: 02.07.2018
Työsuhteen kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 37,5h/vko
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Hakulinkki: