(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvojia Joensuuhun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista.


Haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle Joensuuhun Rahoitusneuvojia


Tehtävät


Tehtävä sisältää OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun Back Office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.  


Millainen osaaja istuu joukkoomme?


Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja joustava. Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitosi ovat vahvuuksiasi. Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja olet valmis vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa. Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta rahoituksesta ja pankkitoiminnasta. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.  


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän rahoituksen parista, johon saat laadukkaan perehdytyksen. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Korkeatasoiset työtilat sijaitsevat Tiedepuistolla ja henkilöstöetumme tukevat hyvinvointiasi. Työ alkaa 11.2.2019 ja tuntimäärä työsopimuksella 20 h/vko + lisätyö, jolloin työtunnit viikoittain voi vaihdella 20 h ja 37,5 h välillä. Määräaikainen työsuhde solmitaan 30.9.2019 saakka.


Kiinnostuitko?


Hae paikkaa alla olevan linkin kautta heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 31.1.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Räty puh. 040-6822135 tai mari.raty@op.fi


Tiedot


Haku päättyy: 31.1.2019


Työ alkaa: 11.2.2019


Työsuhteen kesto: 30.9.2019


Työaika: 20 h/vko + lisätyö, jolloin työtunnit viikoittain voi vaihdella 20 h ja 37,5 h välillä


Työpaikan sijainti: Joensuu


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29477&jc=1


Lisätietoja: Mari Räty puh. 040-6822135 tai mari.raty@op.fi sekä opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.