(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvojia Joensuuhun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Palveluiden laajentuessa haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, Pankkitoiminnan palveluiden, Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön, vuokratyösuhteeseen Joensuuhun Rahoitusneuvojia


Tehtävät


Tehtävä sisältää OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun Back Office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.


Odotamme


Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Arvostamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä kokemusta rahoituksesta ja pankkitoiminnasta. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Odotamme sinulta myös: 
- Kykyä oppia nopeasti uusia asioita 
- Tarkkuutta ja huolellisuutta 
- Kiireen- ja paineensietokykyä 
- Oma-aloitteisuutta 
- Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja 
- Joustavaa työotetta 
- Kiinnostusta kehittyä pankkialan ammattilaiseksi


Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.


Tarjoamme 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Työ alkaa 20.8.2018 ja määräaikainen 6 kk vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työsopimuksen työtunnit 37,5 h/vko tai vähintään 20h/vko Kiinnostuitko? Hae paikkaa alla olevan linkin kautta heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 12.8.2018.


Tiedot


Haku päättyy: 12.8.2018
Työ alkaa: 20.8.2018
Työsuhde: Määräaikainen 6 kk
Työaika: Työtunnit 37,5 h tai vähintään 20 h/vko
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy 
Työpaikan sijainti: Joensuu 
Lisätietoja: Mari Räty, 040-682 2135, opset.rekrytointi@op.fi , www.opset.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28251&jc=1


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.