(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvojia Joensuuhun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2018
Palveluiden laajentuessa haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, Pankkitoiminnan palveluiden, Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön, vuokratyösuhteeseen Joensuuhun

Rahoitusneuvojia

Tehtävät

Tehtävä sisältää OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun back office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Arvostamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä kokemusta rahoituksesta ja pankkitoiminnasta. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta myös:
- Kykyä oppia nopeasti uusia asioita
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Kiireen- ja paineensietokykyä
- Oma-aloitteisuutta
- Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
- Joustavaa työotetta
- Kiinnostusta kehittyä pankkialan ammattilaiseksi

Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Työ alkaa 11.6.2018 ja määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 31.12.2018 asti. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 20-37,5h/vko.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa alla olevan linkin kautta heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 3.6.2018

Tiedot
Haku päättyy: 3.6.2018 (hakuaikaa jatkettu)
Työ alkaa: 11.6.2018
Työsuhde: Määräaikainen, 31.12.2018 asti
Työaika: 20-37,5 h/vko
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työpaikan sijainti: Joensuu
Lisätietoja: Elina Malinen, puh. 0406578078, opset.rekrytointi@op.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27806&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1 000 asiantuntija-ja toimistopalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena, monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut ja digitaalinen viestintä. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.