(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvojia, Home Journey, Tampere
Nordea

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haemme vakinaisiin työsuhteisiin rahoitusneuvojia ratkaisemaan asiakkaiden asumiseen liittyvät rahoitustarpeet vastuullisesti huomioiden heidän muuttuvat elämäntilanteensa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa finanssialan parhaimpien osaajien joukkoon.

Tänä päivänä muutos on pysyvä olotila. Tuo tulevaisuus tullessaan mitä tahansa, asiakkaat ovat aina kaiken toimintamme ytimessä.

Sinulla on tässä tärkeä rooli. Pääset työskentelemään sitoutuneiden työtovereiden kanssa mielenkiintoisessa, nopearytmisessä ympäristössä, ja olet mukana täyttämässä asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

Haluamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti löytää innovatiivisia tapoja tarjota pankkipalveluja – milloin tahansa, missä tahansa. Tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia oppia ja kasvaa, kun teet uraa Nordeassa. Haluatko auttaa meitä toimimaan edelläkävijöinä ja luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia?

Vastuualueesi

Tulet työskentelemään Tampereen Home Journey-tiimissä, joka on osa valtakunnallista Home Journey -verkostoa. Työssäsi kohtaat asiakkaita monikanavaisesti verkon kautta, puhelimitse ja kasvokkain asumiseen liittyvissä rahoitusasioissa.

Me Nordeassa haluamme olla asiakkaiden kumppaneita heidän kotiin liittyvissä isoissa päätöksissä. Autamme asiakasta tekemään oikean päätöksen tarjoamalla hänelle neuvoja unelmien toteuttamiseen.

Sinun tehtäväsi:

 • Täytät asiakkaan asumisen unelmia neuvottelemalla hänelle parhaan rahoituksen ratkaisun​​​​​​​​
 • Tuotat asiakkaalle lisäarvoa huomioiden hänen elämäntilanteensa  
 • Hankit uusia kannattavia asiakassuhteita  
 • Tarjoat erinomaisia asiakaskokemuksia niin verkkotapaamisissa kuin kasvokkain  
 • Teet hyvää yhteistyötä laajasti koko verkostossa  
 • Toimit tavoitteellisesti toteuttaen pankin strategiaa ja arvoja

Työpaikkasi sijaitsee Tamperella. Tervetuloa Home Journey-tiimiin, jonka intohimona on palvella asiakkaita ja auttaa tiimiläisiä onnistumaan. 

​​Kuka sinä olet  

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Nämä neljä arvoa ohjaavat meitä toiminnassamme, jotta voimme olla aina parhaimmillamme. Toivomme, että nautit oppimisesta ja haluat tuoda omat ideasi esille. Olet luotettava, osaat avata suusi – myös silloin kun se on vaikeaa – ja haluat sitoutua rohkaisemaan muita.

Sinusta ja taustastasi:

 • Nautit asiakkaiden unelmien toteuttamisesta avarakatseisesti mutta vastuullisesti  ​​
 • Sinulla on vahvat näytöt aiemmista asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä sekä asiakassuhteiden hoidosta  
 • Sinulla on rahoitusprosessien ja luottopolitiikan osaamista ja kykyä oppia uusia asioita  
 • Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida tehokkaasti omaa tekemistäsi  
 • Luot positiivista ilmapiiriä tiimissäsi yhteistyötaitojesi avulla  
 • Sinulla on verkkotapaamisiin ja rahoituksen työkalujen käyttöön tarvittavat digitaidot  
 • Olet valmis työskentelemään joustavasti palveluaikojemme mukaisesti  
 • Olet luova, ennakkoluuloton, tavoitehakuinen ja kunnianhimoinen  
 • Sinulla on kaupallinen koulutus (esim. tradenomi/yo-merkonomi)  
 • Erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito. Ruotsin kielen taitosi on eduksi.  

Jos tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä!

Lisätietoja​

Verkkosivuiltamme osoitteessa nordea.com saat lisää tietoa Nordeasta, liiketoiminnastamme ja siitä, miten sisällytämme vastuullisuuden kaikkeen, mitä teemme.

Me Nordeassa rekrytoimme henkilöstömme mahdollisimman laajasta hakijakunnasta ja palkkaamme kuhunkin tehtävään siihen parhaiten soveltuvan henkilön – monimuotoisuus tekee meistä entistä vahvemman. Kun olet liittynyt joukkoomme, huomaat, että me tarjoamme kaikille tasavertaiset mahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.10.2018 mennessä. Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Lampinen, +358 50 373 4701, elina.lampinen@nordea.com

Erinomaiset ihmiset tuntevat usein muita erinomaisia ihmisiä – jaa tieto tehtävästä ystävälle, jolle tämä tehtävä sopisi.

Kaikille rekrytointipalvelujen tarjoajille: Huomaa, että emme hyväksy avoimia hakemuksia mihinkään avoinna oleviin tehtäviimme. Kaikissa avoimia hakemuksia koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä Nordea Talent Acquisition -yksikköön, joka käsittelee kaikki rekrytointiin liittyvät asiat.​​​