(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvojia, Home Journey, Pori
Nordea

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Haemme rahoitusneuvojia ratkaisemaan asiakkaiden asumiseen liittyvät rahoitustarpeet vastuullisesti huomioiden heidän muuttuvat elämäntilanteensa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa finanssialan parhaimpien osaajien joukkoon. Nordeassa sinut sertifioidaan rautaiseksi ammattilaiseksi 3-portaisella rahoituksen sertifiointimallilla, joten pääset heti itsesi kehittämisen polulle aloittaessa rahoitusneuvojana.

Tänä päivänä muutos on pysyvä olotila. Tuo tulevaisuus tullessaan mitä tahansa, asiakkaat ovat aina kaiken toimintamme ytimessä.

Sinulla on tässä tärkeä rooli. Pääset työskentelemään sitoutuneiden työtovereiden kanssa mielenkiintoisessa, nopearytmisessä ympäristössä, ja olet mukana täyttämässä asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

Haluamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti löytää innovatiivisia tapoja tarjota pankkipalveluja – milloin tahansa, missä tahansa. Tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia oppia ja kasvaa, kun teet uraa Nordeassa. Haluatko auttaa meitä toimimaan edelläkävijöinä ja luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia?

Vastuualueesi  

Tulet työskentelemään Porin Home Journey-tiimissä, joka on osa valtakunnallista Home Journey -verkostoa. Työssäsi kohtaat asiakkaita monikanavaisesti verkon kautta, puhelimitse ja kasvokkain asumiseen liittyvissä rahoitusasioissa.

Me Nordeassa haluamme olla asiakkaiden kumppaneita heidän kotiin liittyvissä isoissa päätöksissä. Autamme asiakasta tekemään oikean päätöksen tarjoamalla hänelle neuvoja unelmien toteuttamiseen.

Sinun tehtäväsi:

 • Täytät asiakkaan asumisen unelmia neuvottelemalla hänelle parhaan rahoituksen ratkaisun  
 • Tuotat asiakkaalle lisäarvoa huomioiden hänen elämäntilanteensa  
 • Hankit uusia kannattavia asiakassuhteita  
 • Tarjoat erinomaisia asiakaskokemuksia niin verkkotapaamisissa kuin kasvokkain  
 • Teet hyvää yhteistyötä laajasti koko verkostossa  
 • Toimit tavoitteellisesti toteuttaen pankin strategiaa ja arvoja  

Työpaikkasi sijaitsee Porissa. Tervetuloa Home Journey-tiimiin, jonka intohimona on palvella asiakkaita ja auttaa tiimiläisiä onnistumaan. 

Kuka sinä olet

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Nämä neljä arvoa ohjaavat meitä toiminnassamme, jotta voimme olla aina parhaimmillamme. Toivomme, että nautit oppimisesta ja haluat tuoda omat ideasi esille. Olet luotettava, osaat avata suusi – myös silloin kun se on vaikeaa – ja haluat sitoutua rohkaisemaan muita.  

Sinusta ja taustastasi:  

 • Nautit asiakkaiden unelmien toteuttamisesta avarakatseisesti mutta vastuullisesti  
 • Sinulla on vahvat näytöt aiemmista asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä sekä asiakassuhteiden hoidosta  
 • Sinulla on rahoitusprosessien ja luottopolitiikan osaamista ja kykyä oppia uusia asioita  
 • Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida tehokkaasti omaa tekemistäsi 
 • Luot positiivista ilmapiiriä tiimissäsi yhteistyötaitojesi avulla  
 • Sinulla on verkkotapaamisiin ja rahoituksen työkalujen käyttöön tarvittavat digitaidot  
 • Olet valmis työskentelemään joustavasti palveluaikojemme mukaisesti  
 • Olet luova, ennakkoluuloton, tavoitehakuinen ja kunnianhimoinen  
 • Sinulla on kaupallinen koulutus (esim. tradenomi/yo-merkonomi)  
 • Erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito.  

Jos tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä!

Lisätietoja

Verkkosivuiltamme osoitteessa nordea.com saat lisää tietoa Nordeasta, liiketoiminnastamme ja siitä, miten sisällytämme vastuullisuuden kaikkeen, mitä teemme.  

Me Nordeassa rekrytoimme henkilöstömme mahdollisimman laajasta hakijakunnasta ja palkkaamme kuhunkin tehtävään siihen parhaiten soveltuvan henkilön – monimuotoisuus tekee meistä entistä vahvemman. Kun olet liittynyt joukkoomme, huomaat, että me tarjoamme kaikille tasavertaiset mahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.11.2018 mennessä. Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat Yasmin Ruohomäki, puh. 358 50 345 5945 ja Niko Kivinen, puh. +358 504657660.

Erinomaiset ihmiset tuntevat usein muita erinomaisia ihmisiä – jaa tieto tehtävästä ystävälle, jolle tämä tehtävä sopisi.