(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvojia Henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018
Haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, Pankkitoiminnan palveluiden, Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön, Kuopioon vuokratyösuhteeseen

Rahoitusneuvojia

Tehtävät

Tehtävä sisältää OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun asiakirjalaadintaa, back office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Arvostamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä kokemusta rahoituksesta ja pankkitoiminnasta. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:
- Kykyä oppia nopeasti uusia asioita
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Kiireen- ja paineensietokykyä
- Oma-aloitteisuutta
- Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
- Joustavaa työotetta
- Kiinnostusta kehittyä pankkialan ammattilaiseksi

Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työ alkaa 2.5. tai 21.5., aloitusryhmästä riippuen, ja määräaikainen työsuhde solmitaan 31.12.2018 asti. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 20-37,5h/vko.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 20.5.2018 mennessä alla olevan linkin kautta (hakuaikaa jatkettu). Haethan tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Huomioithan, että vain hakuportaalin kautta jätetyt hakemukset huomioidaan.

Tiedot
Haku päättyy: 20.5.2018 (hakuaikaa jatkettu). Jätähän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian.
Työ alkaa: 2.5.2018 tai 21.5.2018 (kaksi aloitusryhmää)
Työsuhde: Määräaikainen 31.12.2018 asti
Työaika: 20-37,5h/vko
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27418&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla. Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys.

Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 33,8 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.