Rahoitusneuvojia Back Office -tehtäviin Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle Kuopioon Rahoitusneuvojia

Tehtävä sisältää OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun Back Office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Millainen osaaja istuu joukkoomme? Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja joustava. Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja vastuullisesti. Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Tehtävään soveltuva koulutusta, kielitaito sekä kokemusta rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen. Perehdytämme tehtävään.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän rahoituksen parista, johon saat laadukkaan perehdytyksen. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Korkeatasoiset työtilat sijaitsevat Savilahdella ja henkilöstöetumme tukevat hyvinvointiasi. Työ alkaa 11.3.2019 ja tuntimäärä työsopimuksella 20 h/vko + lisätyö, jolloin työtunnit viikoittain voi vaihdella 20 h ja 37,5 h välillä. Määräaikainen työsuhde solmitaan 31.10.2019 saakka. Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko?  Hae paikkaa alla olevan linkin kautta heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 3.3.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Kaisa Mustaparta puh. 040 768 4804 tai anna-kaisa.mustaparta@op.fi


Olemme mukana Megatärskyt tapahtumassa 19.-21.2.2019, sekä RekryRehvit! -tapahtumassa Iisalmessa kulttuurikeskuksessa Karl Collan salissa sekä lämpiössä 20.2.2019 klo 13-15. Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29755&jc=1


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227320
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio