(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvoja
OP Alavieska

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Alavieskan Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva, luotettava ja vakavarainen itsenäinen pankki. Palvelemme viiden ammattilaisen voimin 4 000 asiakastamme ja yli 2 300 omistaja-asiakastamme asiakaslähtöisesti konttorissamme ja monikanavaisesti verkko-, mobiili- ja puhelinpalveluilla.

 

 

Rahoitustoimintamme kasvaessa haemme tiimimme vahvistukseksi pankkialan ammattilaista Alavieskaan vakituiseen työsuhteeseen.
 
Tehtävästä
Tässä tehtävässä työskentelet pääsääntöisesti henkilöasiakkaiden rahoitusneuvottelujen parissa. Työhösi kuuluu myös laajasti pankkimme muutakin tekemisiä, kuten kassa- ja päivittäisten palvelukokonaisuuden myyntityötä ja neuvontaa. Tarkempi tehtävänkuvasi muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja odotammekin, että luot erinomaisia asiakaskokemuksia räätälöimällä asiakkaillemme juuri heidän tilanteisiinsa sopivia ratkaisuja.


Mitä odotamme sinulta 
Menestyt tässä tehtävässä parhaiten, jos olet palveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja nautit asiakastyöskentelystä. Kaupallinen, myynnillinen tai asiakaspalvelutehtäviin liittyvä tausta antaa sinulle parhaat eväät työssä menestymiselle, mutta tärkeämpää ovat halusi oppia uutta ja kiinnostuksesi kehittyä pankkialan osaajaksi. Joustavuus, oma-aloitteisuus ja vastuullisuus mahdollistavat ensiluokkaisten asiakaskokemusten toteuttamisen.  Suoriudut työn vaatimuksista hyvässä yhteistyössä tiimin muiden ammattilaisten kanssa.


Tarjoamme sinulle 
Tarjoamme sinulle monipuolisen, vakinaisen ja täyspäiväisen tehtävän innostavassa työympäristössä mukavien kollegoiden kanssa. Meillä työskentelee alan rautaisia ammattilaisia, jotka kehittävät osaamistaan ja auttavat toisiaan. Saat meiltä tehtävään kattavan perehdytyksen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä henkilöasiakkaiden rahoituspalveluiden asiantuntijaksi.

 

Pidämme huolen työntekijöistämme, ja tarjoamme käyttöösi luonnollisesti pankkimme ja koko OP Ryhmän laajat henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa sekä hyvinvoinnissa.


Lisätiedot ja hakuohjeet 
Tule tiimiimme ja ota rohkeasti yhteyttä. Hae tehtävään 8.11.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi –sivuston kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Antero Alahautala puh. 044 543 0131.  
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.