Rahoitusneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

OP Tervo on menestyvä itsenäinen osuuspankki Sisä-Savon ytimessä. Idyllinen ja uudistushaluinen pankkimme takaa loistavan mahdollisuuden oppia ja kehittää itseään monipuolisissa tehtävissä. OP Ryhmään kuuluva OP Tervo tarjoaa asiakkailleen kaikkia nykyaikaisen finanssipalveluyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista ja asiantuntijapalveluihin. Olemme yksi Suomen vanhimmista osuuspankeista ja osuuspankkitoiminnan arvot ovat lähellä sydäntämme oleva kunnia-asia. Vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat mukana kaikessa tekemisessämme ja tavoitteenamme on olla tulevaisuuden työnantaja.
 
Haemme tiimimme vahvistukseksi rahoitusneuvojaa Tervoon vakituiseen työsuhteeseen
 

Tehtävästä


Rahoitusneuvojan tehtävässä työskentelet pääsääntöisesti yritysrahoituksen parissa. Osaat toimia itsenäisesti ollen samalla myös upea tiimipelaaja. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja odotammekin, että luot erinomaisia asiakaskokemuksia räätälöimällä asiakkaillemme juuri heidän tilanteisiinsa sopivia ratkaisuja.
 
Mitä odotamme sinulta 


Finanssiala ja rahoituksen tehtävät ovat sinulle tuttuja ja nautit erilaisista asiakaskohtaamisista. Olet pankkipalveluiden osaaja ja nautit asiakastyöskentelystä. Pystyt siirtymään luontevasti tehtävästä toiseen työpäiväsi aikana verkkopalvelutehtävistä aina kasvokkaisiin kohtaamisiin. Olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ja innostut eteesi tulevista haasteista. Kaupallinen tausta antaa sinulle parhaat eväät työssä menestymiselle, mutta tärkeämpää ovat halusi oppia uutta ja kiinnostuksesi rahoitusneuvojan tehtävään. Suullinen ja kirjallinen ilmaisusi on sujuvaa suomeksi.
 
Tarjoamme sinulle 


Tarjoamme sinulle monipuolisen, vakinaisen ja täyspäiväisen tehtävän innostavassa työympäristössä mukavien kollegoiden ja kehittyvän tiimin kanssa. Meillä työskentelee alan rautaisia ammattilaisia, jotka kehittävät osaamistaan ja auttavat toisiaan. Sinulla onkin mahdollista laajentaa osaamistasi tässä tehtävässä. Pankillamme on käytössä OP Ryhmän laajat henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa sekä hyvinvoinnissa.
 
Lisätiedot ja hakuohjeet 


Tule tiimiimme ja ota rohkeasti yhteyttä. Hae tehtävään 25.10.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi –sivuston kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jani Kääriäinen puh. 050 570 5500 arkisin 9.-23.10.2020 klo 9.00-10.00.  
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 
#LI-KP1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391078
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tervo