(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvoja
OP Kuhmo

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Kuhmon Osuuspankki on paikallisesti toimiva aktiivinen pankki, joka palvelee 10 700 asiakastaan ja 6 300 omistaja-asiakastaan 13 finanssialan ammattilaisen voimin. Palvelemme asiakkaitamme Kuhmon konttorissa sekä monikanavaisesti ja joustavasti niin verkko-, mobiili- ja puhelinpalveluilla. Pyrimme luomaan ihmisläheisellä ja vastuullisella otteella kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme. Olemme osa valtakunnallista OP Ryhmää.

 

Haemme nyt asiantuntevaan joukkoomme RAHOITUSNEUVOJAA vakitiuiseen tehtävään palvelemaan monipuolisesti asiakkaidemme tarpeita.

  

Tehtävästä 

 

Tässä tehtävässä tekemisesi painottuu erityisesti rahoituspuolen tekemiseen. Työtehtävinäsi ovat esimerkiksi rahoitusneuvottelut, henkilöasiakkaiden rahoitusasioiden hoito, ja/ tai päivittäisasiointiin liittyvät tehtävät. Tehtävän tarkempaa sisältöä voidaan kuitenkin räätälöidä sisältämään myös muita tehtäviä. Tapaat asiakkaitamme konttorissamme sekä verkko- ja puhelinneuvotteluiden avulla antaen omaa asiantuntemustasi asiakkaidemme talousasioihin.

   

Mitä odotamme sinulta 

  

Arvostamme sinulta kokemusta finanssialalla työskentelystä ja erityisesi rahoituspuolen osaamisen näemme tehtävän kannalta merkitykselliseksi. Aiempaa pankkitaustaa emme kuitenkaan edellytä. Toivomme, että sinulla on kaupallinen koulutus ja halu oppia uutta.

 

Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta, joiden avulla haluat olla luomassa asiakkaillemme hyvää ja asiantuntevaa palvelukokemusta. Haluat kehittyä ja menestyä työssäsi. Nautit ihmisten parissa työskentelystä ja haluat myös kantaa kortesi kekoon myynnissä. Selviät neuvottelutilanteista ja osaat löytää asiakkaalle parhaat mahdollisen ratkaisut. Olet motivoitunut kehittymään rahoituspuolen rautaiseksi ammattilaiseksi!

    

Tarjoamme sinulle 

 

Pääset työskentelemään osana asiantuntevaa joukkoamme kauniiseen Kuhmon kaupunkiin. Tehtävän myötä sinulla on käytössäsi OP:n tarjoamat laajat kehittymismahdollisuudet sekä henkilöstöedut. Pääset osaksi toimialan voimakkaimmin uudistuvaa ja aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja halua ammatilliseen kehittymiseen arvostetaan.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. 

  

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Martti Pulkkinen, puh 044 311 0261.

 

Jos taas onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, kerro itsestäsi ja osaamisestasi urasivustomme (op-careers.fi) kautta viimeistään 21.8.2020. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.