(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Meillä OP Yläneellä on tavoitteena olla asiakkaalle enemmän kuin pankki. Haluamme olla lähellä jokaista asiakastamme. Löydät meidät Yläneeltä, Pöytyän kunnasta. Pankkimme on perustettu vuonna 1906 ja olemme aina toimineet perinteisiä arvoja kunnioittaen. Toimintaamme ohjaa nykyäänkin OP Ryhmän yhteinen arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.  Perustehtävänämme on edistää asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia

 
Haemme nyt OP Yläneen tiimiin vahvistusta ja palkkaamme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen
 
RAHOITUSNEUVOJAN. 
 

Rahoitusneuvojana vastaat sekä henkilö- että yritysrahoituksen monipuolisista tehtävistä yhdessä toisen rahoitusneuvojamme kanssa. Toimit yhteyshenkilönämme perinnän suuntaan ja pääset vaikuttamaan pankkimme viestintään ja yrityskuvaan osallistumalla Facebook- sivujemme sisällöntuotantoon. Meillä on tiivis viiden hengen kiva työporukka ja tuuraammekin toisiamme aina tarpeen mukaan, jotta meistä jokainen saa käydä tauoilla ja olla lomalla vuorollaan. Tässä tehtävässä tuuraat toisen rahoitusneuvojan lisäksi välillä myös kassalla taukoja.


 
Mitä odotamme sinulta
 
Olet rahoituksen osaaja, jolla on kokemusta sekä henkilöasiakkaiden kuin yritystenkin rahoituksesta. Sinulle tuttuja asioita ovat esimerkiksi takaisinmaksuturva, turva vakavan sairastumisen varalta, korkoturva sekä luottokaupan tekeminen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, oli sitten kyse asiakkaasta tai työkaverista. Olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit työstä, joka yhdistää sekä ihmisten kanssa tekemistä että myyntiä. Konttorissamme on yksilötavoitteiden sijaan koko tiimin yhteiset tavoitteet, joten etsimme juuri tiimipelaajaa joukkoomme. Pienessä työyhteisössä myös autetaan kaveria, joten toivomme sinun olevan myös joustava ja että sopeudut tarvittaessa muutoksiin.

 
Mitä saat meiltä
Meillä sinua odottaa mukavat työkaverit, jotka pelaavat hyvin yhteen. Olemme osaavia ammattilaisia, jotka nauttivat haasteista. Me tarjoamme hyvän hengen, monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden päästä myös oppimaan uutta. Tehtävä on vakituinen kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätiedot ja hakuohjeet
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää 14.2.2020 mennessä oheisen Hae-painikkeen kautta. Muistathan liittää mukaan hakukirjeesi ja ansioluettelosi sekä suosittelijoidesi yhteystiedot.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Heikki Eskola. Heikin tavoitat numerosta 0505203934 tai s-postitse heikki.eskola@op.fi 

 

Tarkistamme alan normaalin käytännön mukaisesti valitulta henkilöltä luottotiedot, yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestin ja terveyskyselyn.
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.