(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvoja
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla jotain, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.
 

Haemme rahoitusneuvojaa pienrahoitustiimiimme.

Kehitämme Finnveran pienrahoitusta, ja haemme tiimimme vahvistukseksi uutta rahoitusneuvojaa. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 asti.

Tehtävä rahoitusneuvojana antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yritysrahoitus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Rahoitusneuvojana neuvottelet rahoitusratkaisuja ja teet rahoitusesityksiä pienyrityksille, lisäksi työskentelet puhelinpalvelussamme asiantuntijana, jossa pääasiallinen tehtäväsi on antaa rahoitusneuvontaa. Sinulla on noin 20 kollegaa, jotka työskentelevät kanssasi pienrahoitushankkeiden parissa.

Haemme tradenomia tai vastaavat tiedot omaavaa henkilöä, joka haluaa luoda hyviä asiakaskokemuksia. Kokemuksesi vastaavanlaisista tehtävistä esim. pankissa tai muussa rahalaitoksessa tukee sinua tehtävässä. Yritysten rahoitusasioiden käsittely ja rahoituspäätösesitysten tekeminen edellyttävät sinulta itsenäistä ja vastuullista työskentelyä. Tehtävässä palvelet asiakkaita ruotsin, suomen ja englannin kielellä. Edellytämme vahvaa ruotsin kielen taitoa.

Finnveran rahoitusneuvojana olet mukana vahvistamassa suomalaisten yritysten syntymistä ja toimintaedellytyksiä. Yhteiskunnallisesti vaikuttavan tehtävän lisäksi sinulla on kannustava ja ammattimainen työyhteisö, jossa arvostetaan kehittymistä ja yhdessä tekemistä. Saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi ja työkaverien tuen. Meillä on joustavat työjärjestelyt etätyömahdollisuuksin, ja viihtyisä työympäristösi voi valintasi mukaan sijaita Helsingissä tai Turussa.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme 2.2.2020 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimien esihenkilöt:

  • 23.1 klo. 14-16 Anne Karjalainen p. 029 460 2574
  • 24.1. klo 13-15 Sami Partanen p. 029 460 2619
  • 27.1 klo 10-12 Riku Mulari p. 029 460 2661.

Voit myös kuunnella yllä olevasta videosta mitä kollegamme Samuli kertoo rahoitusneuvojan työstä Finnverassa.

Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.