(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvoja
OP Etelä-Karjala

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

OP Etelä-Karjala on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Karjalassa toimiva maakunnan johtava pankki. Palvelemme yli 80 000 asiakasta yli 110 ammattilaisen voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!
 

Haemme pirteään etelä-karjalaiseen henkilöasiakasrahoitustiimiimme  
 
RAHOITUSNEUVOJIA 
 
 
Oletko jo valmis rahoituksen ammattilainen? Vai oletko pankkialasta kiinnostunut nouseva tähti ja halukas oppimaan lisää? 
 
Tehtävästä
Teet laaja-alaista myyntiä henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin liittyen. Kohtaat asiakkaita kasvokkain sekä sähköisissä kanavissa ja annat heille kokonaisvaltaista palvelua tarjoten heille finanssialan parhaita ratkaisuja. Päivittäisessä työssäsi kalenteristasi löytyy sekä uusien että olemassa olevien asiakkaiden erilaisiin rahoitustarpeisiin liittyviä neuvotteluita.
 
Oikean osaajan tuntomerkit
Olet jo kerryttänyt kokemusta pankkityöstä ja mielellään myös rahoituksesta. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi tradenomi.
 
Kuvaat itseäsi myyntihenkiseksi asiakaspalvelijaksi, joka haluaa tarjota asiakkaalle parhaita ratkaisuja taloudelliseen menestymiseen. Nautit asiakastyöstä ja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi ovat loistavat. Työskentelet pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti, koska haluat tehdä tuloksellista työtä. Oma-aloitteisena ja eteenpäin katsovana henkilönä haluat hallinnoida omaa ajankäyttöäsi. Olet aina valmis oppimaan uutta.
 
Tarjoamme sinulle
Meillä pääset huippu tiimin jäseneksi. Olemme ketteriä ja kokeilunhaluisia! Viihdymme yhdessä ja työskentelemme rempseällä karjalaisella meiningillä. Tuemme työntekijöidemme osaamisen kehittämistä ja haluamme mahdollistaa ammatillisen kasvun. Mahtavan työyhteisön lisäksi saat ison ja vakavaraisen työantajan kattavat henkilöstöedut.
 
Tule osaksi innostunutta ja osaavaa joukkuettamme!
 
Tästä eteenpäin
Haluatko tietää lisää tehtävistä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antavat myyntipäällikkö Paula Eskelinen puh. 040 578 1501 sekä myyntijohtaja Niina Viljakainen puh. 050 562 8175. Hae tehtävää 9.12.2019 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta!
 
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.