(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvoja
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Nautitko asiakkaiden auttamisesta ja nopeatempoisesta työympäristöstä? Haemme nyt Autorahoituksen loppuasiakaspalveluumme reippaita rahoitusneuvojia varmistamaan, että asiakkaamme saavat laadukasta palvelua kaikissa tilanteissa. Autat asiakkaitamme puhelimitse sekä verkkopalvelu- ja sähköpostiviestejä käsitellen. Tehtäviisi kuuluvat myös erilaiset asiakaspalvelun back-office -tehtävät.

Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja halu ylittää asiakkaiden odotukset. Osaat kuunnella asiakasta ja tarjota hänelle parhaiten sopivan ratkaisun. Ymmärrät myynnin merkityksen asiakaspalvelussa ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin. Olet oma-aloitteinen ja tuloshakuinen tiimipelaaja, joka pystyy tekemään myös itsenäisiä päätöksiä. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, etkä pelkää rutiineja. Opit uusia asioita ripeästi ja kykenet myös hahmottamaan suurempia kokonaisuuksia, joihin tekemisesi liittyy. Haluat osaltasi vahvistaa yrityskulttuuriamme, jonka ydin on yksilöllinen ja reilu asiakaspalvelu. Kaupallinen koulutus ja aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksesi.

Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, jossa pääset kehittymään asiakaspalvelun ammattilaisena innostavassa ja jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Monipuolisessa tehtävässä pääset näyttämään taitosi ja haastamaan itseäsi. Teemme töitä hyvällä sykkeellä ilman turhaa pönötystä, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Toimistomme sijaitsee merellisessä Kulosaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Avoinna on kaksi määräaikaista tehtävää, joiden kesto on 30.11.2019 asti. Toinen työsuhde on kokoaikainen (37 h/vko) ja toinen osa-aikainen (2-3 päivää/vko). Osa-aikainen tehtävä sopii myös opiskelijalle. Palkkaus on Rahoitusalan työehtosopimuksen mukainen. 

Lisätietoja tehtävästä saat Lassi Kinnariselta keskiviikkona 16.1. klo 13-14 numerossa 040 529 3734.

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme ja liitä mukaan myös CV:si 23.1. mennessä. Toimithan ripeästi, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Voit tutustua meihin yrityksenä kotisivuillamme www.santander.fi/yritys.