(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvoja
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Nautitko asiakkaan auttamisesta ja vauhdikkaasta työympäristöstä? Haluatko työskennellä Suomen johtavassa ajoneuvorahoitusyhtiössä ja osaltasi vauhdittaa kasvuamme? 

Haemme reipasta rahoitusneuvojaa varmistamaan, että asiakkaamme saavat laadukasta palvelua kaikissa tilanteissa. Autat asiakkaitamme puhelimitse sekä verkkopalvelu- ja sähköpostiviestejä käsitellen. Tehtäviisi kuuluvat myös erilaiset asiakaspalvelun back-office -tehtävät.

Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja halu ylittää asiakkaiden odotukset. Osaat kuunnella asiakasta ja tarjota hänelle parhaiten sopivan ratkaisun. Ymmärrät myynnin merkityksen asiakaspalvelussa ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin. Olet oma-aloitteinen ja tuloshakuinen tiimipelaaja, joka pystyy tekemään myös itsenäisiä päätöksiä. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, etkä pelkää rutiineja. Haluat osaltasi vahvistaa yrityskulttuuriamme, jonka ydin on yksilöllinen ja reilu asiakaspalvelu. Kaupallinen koulutus ja aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksesi.

Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, jossa pääset kehittymään asiakaspalvelun ammattilaisena innostavassa ja kansainvälisessä ympäristössä. Monipuolisessa tehtävässä pääset näyttämään taitosi ja haastamaan itseäsi. Teemme töitä hyvällä sykkeellä ilman turhaa pönötystä, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Toimistomme sijaitsee merellisessä Kulosaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työaika on 37 h/vko ja työsuhde on vuoden määräaikaisuus. Palkkaus on Rahoitusalan työehtosopimuksen mukainen. 

Lisätietoja tehtävästä saat Lassi Kinnariselta torstaina 13.9. klo 14-15 ja tiistaina 18.9. klo 15-16 numerossa 040 529 3734.

Liitäthän hakulomakkeelle myös CV:si. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi!