(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvoja
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Nautitko asiakkaiden auttamisesta ja nopeatempoisesta työympäristöstä? Haluatko työskennellä Suomen johtavassa ajoneuvorahoitusyhtiössä ja osaltasi vauhdittaa kasvuamme? 

Haemme reipasta rahoitusneuvojaa (Customer Service Specialist) varmistamaan, että asiakkaamme saavat laadukasta palvelua kaikissa tilanteissa. Palvelet osamaksu- ja ostorahoitusasiakkaitamme puhelimitse ja vastaat sähköposti- sekä verkkopalveluviesteihin. Opastat asiakkaitamme tarvittaessa verkkopalvelun käytössä. Hoidat myös back office -tehtäviä, kuten erilaisia sopimusmuutoksia ja kohteiden luovutuksia. 

Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja halu ylittää asiakkaiden odotukset. Osaat kuunnella asiakasta ja tarjota hänelle parhaiten sopivan ratkaisun. Ymmärrät myynnin merkityksen asiakaspalvelussa ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin. Olet oma-aloitteinen ja tuloshakuinen tiimipelaaja, joka pystyy tekemään myös itsenäisiä päätöksiä. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, etkä pelkää rutiineja. Haluat osaltasi vahvistaa yrityskulttuuriamme, jonka ydin on yksilöllinen ja reilu asiakaspalvelu. Kaupallinen koulutus, ruotsin ja/tai englannin kielen taito sekä aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksesi.

Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, jossa pääset kehittymään asiakaspalvelun ammattilaisena innostavassa ympäristössä. Monipuolisessa tehtävässä pääset näyttämään taitosi ja haastamaan itseäsi. Teemme töitä hyvällä sykkeellä ilman turhaa pönötystä, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Toimistomme sijaitsee merellisessä Kulosaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työaika on 37 h/vko ja työsuhde on määräaikainen 30.4.2019 saakka. Palkkaus on Rahoitusalan työehtosopimuksen mukainen. 

Lisätietoja tehtävästä saat Paula Mäntylältä tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 15–16 numerossa 050 591 5383. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomakkeemme osoitteessa www.santanderconsumer.fi/rekry 25.4. mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Toimithan siis nopeasti. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.