Rahoitusneuvoja - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Forso Finance Oy/Ford Credit on kansainvälinen, autorahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö. Tarjoamme edistyksellisiä rahoitusratkaisuja, jotka ovat vaivattomasti ja nopeasti saatavissa lähimmästä Ford-liikkeestä heti ostopäätöksen yhteydessä.

Etsimme nyt asiakkaallemme Forso Finance Oy:lle asiakaspalveluhenkistä rahoitusneuvojaa määräaikaiseen noin 10-12 kuukautta kestävään työsuhteeseen.  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.     

Rahoitusneuvojana 

työskentelet autoliike-/asiakaspalvelutiimissä monipuolisissa rahoitussopimuksiin liittyvissä tehtävissä. Tässä työssä pääset omalla panoksellasi varmistamaan Ford-tuotemerkin vahvaa asemaa ja asiakkaan laadukasta palvelua. Toimenkuvaan kuuluu seuraavaa:
  • luottohakemusten käsittelyä, luottopäätösten tekeminen ja niiden esittely 
  • rahoitussopimuksiin liittyvä hallinnointi 
  • päivittäinen yhteydenpito jälleenmyyjiin ja loppuasiakkaisiin em. tehtävissä
  • tiivis yhteistyö Ford Creditin myyntiorganisaation kanssa 

Odotamme sinulta 

  • soveltuvaa koulutusta (ammatti/korkeakoulutasoista tutkintoa)
  • muutaman vuoden työkokemusta, mieluiten rahoitus- ja/tai autoalalta. voit olla työuran alkupuolellakin oleva, jos olet innokas oppija 
  • analyyttistä ja omavastuullista työskentelytapaa sekä ehdotonta tarkkuutta
  • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä ensiluokkaista palveluasennetta
  • oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä positiivista asennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito on eduksi 

Tarjoamme sinulle 

mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisissa työtehtävissä menestyvän maailmanlaajuisen tuotemerkin parissa, mukavien kollegoiden täyden tuen ja innostavan työympäristön. Modernit ja nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ääressä Vantaalla. 

Oletko sinä hakemamme henkilö? 

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Hakemuksia käsittelemme koko hakuprosessin ajan ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen puh. 030 6090 517/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi   

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot