(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvoja - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
 
Etsimme Vantaalla sijaitsevalle autorahoitusalalla  toimivalle asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä rahoitusneuvojaa rahoitussopimuksiin liittyviin tehtäviin.  Kyseessä on määräaikainen 3 - 5 kuukauttakestävä sijaisuus. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus 

Työskenteletautorahoitukseen erikoistuneessa yrityksessä, jossa tehtäviisi kuuluu osamaksu- ja leasing asiakaspalvelu sekä perintää.   Toimenkuvasi pitää sisällään mm. seuraavaa:
  • puhelinpalveluosamaksu- ja leasingasiakkaille
  • loppuvelka- jasaldokyselyjen käsittely, rekisteröintimuutokset, maastavientilupien käsittely
  • asiakassähköpostinkäsittely
  • sopimusmuutokset,eräpäivien, nimen ja maksutavan muutokset
  • maksujärjestelyt
  • päättyneidensopimusten käsittely
  • perintätehtävät:  päivittäisten raporttien käsittely, yhteydenotot asiakkaisiin puhelimitsesekä yhteydenpito perintätoimistoon


Tehtävää voidaan muovata  myös tekijän osaamisen mukaan ja mahdollisuus laajentaa myös luottopäätöksien tekoon saakka.

Toivomme sinulta

Toivommesinulta tehtävään sopivaa koulusta sekä aikaisempaa työkokemustavastaavantyyppistä työstä. Olet ripeä  ja asiakaspalveluhenkinen, mutta myös tarkka ja huolellinen. Tehtävä vaatii hyvää suullista jakirjallista suomen kielen taitoa.  Eduksikatsomme rajoitusalan sekä autolan tuntemuksen sekä ruotsin ja englannin kielentaidon.  
Tarjoammesinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, viihtyisät työtilat että mukavien kollegoidentäyden tuen. 
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat  Eilakaislan henkilöstökonsulttit Sirpa Kähkönen 12.7.2019 saakka (puh. 030 6090 517) ja 15.7. 2019 alkaen Heidi Martiala-Welin (puh. 030 6090 524)  tai  etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen  mahdollisimman pian, mutta vimeistään 22.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.