(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvoja, Tampere
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

RAHOITUSNEUVOJA, OP Keskitetty palvelutuotanto

Me OPssä etenemme askel askeleelta maailmanluokan palvelutoimijaksi. Asiakas keskiöön -muutosmatkaa tehdään investoimalla merkittäviä summia teknologian ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon sekä palvelutuotannon sujuvoittamiseen. Osuuspankit panostavat valtakunnallisesti jatkossa entistä enemmän sekä asiakaskohtaamisiin että myyntiin ja keskittävät siksi taustatoimintojaan meille Keskitettyyn palvelutuotantoon eli Kepaan.

Keskittäminen on lisännyt Kepan palveluvolyymiä ja tehtäviä. Vahvistammekin yksikköämme palkkaamalla Rahoitusneuvojia Yritysasiakkaiden pankkipalveluiden back office -toimintoihin Tampereelle vakituisiin työsuhteisiin. 

RAHOITUSNEUVOJALLA ON TÄRKEÄ ROOLI UNELMIEN TOTEUTUMISESSA

Rahoitusneuvojana asiakkaitamme ovat pankkien lainaneuvottelijat. Vastaamme luotto- ja vakuuspalveluihin liittyvien asiakirjojen laadinnasta. Lupaamme asiakkaille laittaa heidän asiansa aina "Kerralla kuntoon". Tämä edellyttää meiltä ammattiylpeyttä seistä lupauksemme takana sekä rohkeutta tehdä päätöksiä. Olemme neuvottelijoiden luotettu asiantuntija, ja meidän tärkein tehtävämme on varmistaa tietojen oikeellisuus, ajantasaisuus, loppuselvitysten hoituminen ja tarvittavien liitetiedostojen sekä todistusten kokoaminen. Vaikka rahoitusneuvojina emme olekaan suorassa yhteydessä loppuasiakkaaseen, olemme tärkeä osa heidän unelmiensa toteutumista ja siksi avainroolissa ylivertaisten asiakaskokemusten tuottamisessa.

Finanssimaailman asiakaspalvelu ei ole enää samanlaista kuin 10-20 vuotta sitten. Rutiinitehtävät siirtyvät roboteille ja asiantuntemukseen liittyvät vaatimukset korostuvat työssämme. Muuttuvien työvälineiden ja toimenkuvien aikakautena kyky säilyttää toimintavarmuus jatkuvan kehittämisen ilmapiirissä on ensiarvoisen tärkeää. Tästä syystä me rahoitusneuvonnassa emme tuijottele vain omaa tonttiamme vaan autamme toisia ja liikumme ketterästi palvelujen välillä.

Tehtävän pääasialliset tavoitteet ovat:

 • Päivittäisten tehokkuus- ja hanketavoitteiden saavuttaminen.
 • Tarpeellisten toimintaprosessien kehityskohteiden tunnistaminen ja niiden aktiivinen edistäminen.
 • Omaan tehtävään liittyvän asiaosaamisen ja rohkeuden kasvattaminen.
 • Yritysasiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen.
 • Ylivertaisten asiakaskokemusten tuottaminen ”Kerralla kuntoon” -periaatteen mukaisesti. 

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT

Me OPssa elämme vahvasti muutoksen aikaa. Muutoksen mahdollistamiseksi tarvitsemme tehokkaita töiden edistäjiä, keskeneräisyyden sietäjiä, asioiden selvittäjiä sekä periksiantamattomia loppuunsaattajia. Ennen kaikkea tässä tehtävässä ratkaisee oikea asenne!

Korostamme valintakriteereissä: 

 • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja,
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi kaupallinen),
 • tarkkuutta ja tiimityöskentelytaitoja,
 • kiinnostusta yritysmaailmaan ja yritysasiakkaisiin,
 • halua tuottaa tehokkaasti ja laadukkaasti ylivertaisia asiakaskokemuksia,
 • kykyä toimia tehokkaasti tapahtumarikkaassa ympäristössä sekä
 • digiajan teknisiä taitoja. 

Englannin ja ruotsin kielen taidot ovat tehtävässä eduksi.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OPta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi valmentaja ja esimies. Et siis tule jäämään tehtävässäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

HAKUOHJEET

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 27.6.2018 mennessä OPn uramahdollisuudet-sivuston kautta. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella puhelimitse tiimipäällikkö Sirpa Elovirta-Voivalalta keskiviikkona 15.6. klo 12-15 tai maanantaina 25.6. klo 12-16 (puh. 0405704527). 

Tehtävään valitulta tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.