Rahoitusneuvoja tai -asiantuntija
Lehtimäen Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2021

Lehtimäen Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva itsenäinen pankki, joka sijaitsee Alajärven kaupungissa. Toimintaamme ohjaa vahva asiakaslähtöisyys. Pankkimme asiakasmäärä on noin 3200, joista omistaja-asiakkaita yli 1700. Palvelemme asiakkaita viiden finanssialan osaajan voimin. 


Haemme nyt joukkoomme oma-aloitteista rahoitusneuvojaa tai -asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

 

Rahoitusneuvoja tai -asiantuntija 


Tehtävässä hoidat monipuolisesti asiakkaidemme henkilö- ja yritysrahoitukseen liittyviä tehtäviä. 


Työpäiväsi koostuvat asiakaskohtaamisista verkossa ja puhelimessa sekä kasvokkain konttorilla. Neuvottelet henkilöasiakas- ja yritysluottoja ja varmistat tarvittavan dokumentaation. Työtehtäviisi kuuluu myös rahoitukseen ja vakuuksiin liittyviä taustatehtäviä. Tehtävänkuva muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Toimit myös yhteyshenkilönä asiakkaille sekä teet erilaisia kartoituksia ja ohjauksia ja hoidat asiakkaiden pankkipalveluita monipuolisesti. 

 

 

Tarjoamme sinulle 


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittyä edelleen pankkialan moniosaajana mukavassa työyhteisössä. 


Saat käyttöösi pankkimme henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. henkilöstörahasto, kattava työterveyshuolto sekä hoitokuluvakuutus. 

 

 

Toivomme sinulta 


Finanssiala ja rahoituksen tehtävät ovat sinulle tuttuja ja sinulla on suoritettu sijoituspalvelututkinto (APV1) tai sitoutuminen sen suorittamiseen luetaan eduksesi. Yhteistyökyky, oma-aloitteisuus sekä joustava asenne ovat olennaisia asioita niin asiakkaiden kuin työyhteisönkin odotuksissa. 

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet


Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Veli-Jussi Haapala puh. 0400 666731 tai sähköpostilla veli-jussi.haapala@op.fi sekä asiakkuuspäällikkö Satu Yli-Kesäniemi puh. 010 258 9513 tai sähköpostilla satu.yli-kesaniemi@op.fi. 


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv viimeistään 30.11.2021 op-careers.fi -sivuston kautta. 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1517254
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Alajärvi
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Veli-Jussi Haapala puh. 0400 666731 tai sähköpostilla veli-jussi.haapala@op.fi sekä asiakkuuspäällikkö Satu Yli-Kesäniemi puh. 010 258 9513 tai sähköpostilla satu.yli-kesaniemi@op.fi.