(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvoja, LähiTapiola Rahoitus Oy
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

LähiTapiola on kehittyvä ja aktiivinen toimintaympäristö, joka tarjoaa näköalapaikan terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden liiketoiminnan parissa. Visionamme on tarjota omistaja-asiakkaillemme turvallisempaa ja terveempää elämää. LähiTapiola Rahoitus Oy on LähiTapiola-ryhmän omistama rahoituspalveluja tuottava yritys. Tarjoamme osamaksurahoitusta auton ja koneiden hankintaan yhteistyössä auto- ja koneliikkeiden sekä maahantuojien kanssa. Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää!

Haemme nyt liiketoimintamme kasvaessa uusia rahoitusneuvojia. Paikat ovat vuoden määräaikaisuuksia.

Rahoitusneuvojana toimit asiakaspalveluyksikössämme, joka vastaa luottopäätöksistä, sopimusten käsittelystä, henkilö- ja yritysasiakkaidemme palvelusta sekä yhteistyökumppaneidemme palvelusta. Rahoitusneuvoja työskentelee asiakaspalvelutiimissä, jonka työtehtäviin kuulu asiakaspalvelu puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa. Työvuorot sijoittuvat asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa maanantaista perjantaihin klo. 8–17 välille sekä tarvittaessa iltoihin ja viikonloppuihin.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta asiakaspalvelusta
  • Empaattista, hyväntahtoista ja asiakaslähtöistä asiakaspalveluasennetta
  • Joustavuutta sekä oma-aloitteista ja reipasta työotetta
  • Kykyä sietää välillä kiirettä ja ruuhkaa sekä työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä
  • Tarkkuutta ja vastuuntuntoista työskentelytapaa
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Digiajan tietoteknisiä taitoja

Kokemus rahoitusalalta katsotaan eduksi, mutta työtehtävä sopii erityisesti henkilölle, joka kokee asiakaspalvelun puhelimitse ja sähköisissä kanavissa omakseen.

Tarjoamme

Mahdollisuuden oppia kattavasti ajoneuvorahoituksesta sekä erinomaisen työilmapiirin ja motivoituneet työkaverit. Saat hoitaaksesi haasteellisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Annamme täyden tuen tehtävässä menestymiseen. Lisäksi tarjoamme LähiTapiola-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manja Nieminen, manja.nieminen@lahitapiolarahoitus.fi, p. 050 37 91 077 (19.8.2020, klo. 13-14 tai 21.8.2020, klo. 13-14).

Haethan paikkaa pikaisesti, viimeistään kuitenkin 23.8.2020. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää täyttämällä oheinen hakulomake ja liitä mukaan CV:si. Mainitsethan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

Työpaikan sijainti: Tietotie 9, Vantaa.