(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvoja, Kuopio
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Palvelukeskus & Prosessit -liiketoiminta-alueelle Henkilöasiakkaiden lainatarjouspalveluun Kuopioon

RAHOITUSNEUVOJIA 

Rahoitusneuvojan roolissa käsittelet op.fi –palvelun kautta tulevia lainahakemuksia ja teet niihin laadukkaat lainatarjoukset. Tuet näin pankkien lainaneuvottelijoita ja osallistut tarvittaessa myös lainaneuvotteluihin. Toimit tehokkaasti, tarkasti ja huolellisesti aikataulujen puitteissa päivittäisen työjonon mukaisissa tehtävissä, mikä tekee työpäivistäsi vaihtelevia. Kaikkea toimintaamme ohjaa "Kerralla kuntoon" -palvelulupauksemme. Olet keskeisessä osassa tämän palvelulupauksemme täyttämisessä ja lainaneuvottelijan onnistuneen työn mahdollistajana. Olisitko siis valmis hyppäämään tärkeään rooliin asiakkaan unelmien toteutumisessa? 

Tehtävän pääasialliset tavoitteet:

 • Toimeksiantojen hoitaminen itsenäisesti, tehokkaasti ja tuloksellisesti.
 • Tarpeellisten toimintaprosessien kehityskohteiden tunnistaminen ja niiden aktiivinen edistäminen.
 • Päivittäisten tehokkuus- ja hanketavoitteiden saavuttaminen.
 • Ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen ja "Kerralla kuntoon" -palvelulupauksemme mukaisesti toimiminen. (NPS 90)
 • Asiaosaamisen kehittäminen ja uuden oppiminen

Rahoitusneuvojana työskentelet arkisin klo 8-20 välisellä ajalla.

Mitä odotamme sinulta 

Me OP:ssa elämme vahvasti muutoksen aikaa. Muutoksen mahdollistamiseksi tarvitsemme tehokkaita töiden edistäjiä, asioiden selvittäjiä sekä periksiantamattomia loppuunsaattajia. Ennen kaikkea tässä tehtävässä ratkaisee oikea asenne ja omat kyvykkyydet!

Korostamme valintakriteereissä:

 • aiempaa pankki- ja mahdollista rahoitusosaamista,
 • asiakaslähtöistä työskentelytapaa,
 • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja,
 • tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta,
 • halua tuottaa tehokkaasti ja laadukkaasti ylivertaisia asiakaskokemuksia,
 • kykyä toimia tehokkaasti tapahtumarikkaassa ympäristössä sekä
 • digiajan teknisiä taitoja.

Englannin kielen taito katsotaan tehtävässä eduksi.

Mitä saat meiltä

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi valmentaja ja esimies. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 31.1.2019 mennessä OP:n Urasivuston kautta. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Sanna Merimaahan (puh. 0505685443) torstaina 17.1. klo 9-11.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestin ja terveyskyselyn.