(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvoja, Danske Bank, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018Työn kuvaus:
   


Rahoitusneuvoja, Danske Bank 
Tule mukaan rakentamaan unohtumattomia asiakaskohtaamisia asiakkaamme Danske Bankin Asiakasyhteydet-yksikköön. Iloinen ja energinen rahoitusneuvonnan joukkue varmistaa, että asiakkaat saavat henkilökohtaista palvelua nopeasti, laadukkaasti ja monikanavaisesti. Yksiköllä on keskeinen rooli asiakashankinnan, asiakaskokeman ja pankkisuhteen varmistajana. Etsimme nyt sankarillisia asiakaskohtaajia vakituisiin kokoaikaisiin tehtäviin. Työsopimus solmitaan Danske Bankin ja tehtävään valittujen henkilöiden kanssa.
 
Tavoitteena erinomaiset asiakaskokemukset

Haemme innokkaita, tavoitehakuisia osaajia, joilla on halu tunnistaa ja ymmärtää asiakkaan eri elämäntilanteita. Löydät asiakkaan tarpeeseen sopivat ja innovatiiviset ratkaisut. Haluamme tarjota asiakkaille parhaan kokeman ja ratkaisun heti ensimmäisestä kohtaamisesta alkaen. Tulet tekemään tiimissä merkittävää työtä kohdaten asiakkaan joko puhelimitse tai chatin kautta. Rahoitusneuvojan tehtävässä hoidat mm. uusien asiakkaiden palveluiden avauksia sekä neuvot ja edistät asiakkaan rahoitukseen liittyviä tarpeita. Lisäksi kontaktoit asiakkaita heidän tarpeidensa mukaan. Asiakasyhteydet -tiimi vastaa myös merkittävien kumppanuuksien asiakkaiden yhteydenotoista ja niiden hyvästä hoidosta.   
 
Odotamme sinulta kykyä nopeaan työskentelyrytmiin. Olet positiivinen, innostunut ja aidosti kiinnostunut asiakkaan elämäntilanteesta ja annat tämän kuulua äänessäsi sekä näkyä kirjoituksissasi asiakkaan suuntaan. Kannustat positiivisuudellasi myös kollegoitasi ja esimiestäsi entistä parempiin onnistumisiin. Rahoitusneuvonnan tehtävässä tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla osaksi osaavaa ja innokasta tiimiä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tätä kautta mahdollisuuden työskennellä osana uudenlaista pankkia. 
 
Ole rohkea ja liity joukkoomme jännittävälle muutosmatkalle!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Viimeinen hakupäivä on 18.11.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Konsultti Maarit Härmälä numerossa 040 183 1791.
 
Asiakkaamme Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Haluamme auttaa ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteitaan ja unelmiaan. Danske Bankilla on yli 19 000 työntekijää 16 maassa ympäri maailmaa, ja palvelemme 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.

Asiakkaan tehtävänimike:  Rahoitusneuvoja


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Maarit Härmälä, 0503600160


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO