Rahoitusneuvoja/-asiantuntija
Joki-Pohjanmaan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Oletko maatalous- tai yritysrahoituksen ammattilainen? Haluatko tarjota asiakkaille finanssialan parhaita ratkaisuja ja olla se osaaja, jonka puoleen asiakas kääntyy uudelleen?


Haemme nyt uuteen pankkiimme vahvistuksesi useita Rahoitusneuvojia/-asiantuntijoita palvelemaan monipuolisesti maatalous-, yritys- ja henkilöasiakkaidemme tarpeita toimialueellemme Himangalle, Nivalaan ja Perhoon.  


Rahoitusneuvojia/-asiantuntijoita, maatalous-, yritys- tai henkilöasiakkuudet


Tehtävästä  
Rahoitusneuvojana tai -asiantuntijana monipuoliset ja vaihtelevat työpäiväsi koostuvat asiakaskohtaamisista niin verkon ja puhelimen välityksellä kuin kasvokkainkin. Hoidat maatalous- ja yritysasiakkuuksia tai henkilöasiakasrahoitusta. Yritysrahoituksessa hoidat myös yritysten maksuliikeasioita. Haluamme tarjota finanssialan parasta palvelua, joten kuuntelet herkällä korvalla asiakkaiden tarpeita ja vinkkaat sijoitus- ja vakuutustarpeista tiimissämme. Tarkempi tehtävänkuva muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit sijoittua joko Himangan, Nivalan tai Perhon konttorillemme, ja osittainen etätyöskentelykin on mahdollista sopimuksen mukaan.  


Tarjoamme sinulle  
Tarjoamme sinulle vaihtelevan työnkuvan nuorekkaassa ja dynaamisessa työporukassa. Meillä on töissä alan konkareita ja uudempia tulokkaita, joten yksin et taatusti jää! Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi ja halutessasi laajentamaan omaa osaamistasi, sillä pankissamme on ammatillisesti monia mahdollisuuksia. Olemme sopivan kokoinen pankki, joten tekeminen on meillä ketterää ja pääset aidosti näkemään pankkimaailman monipuolisuuden.


Sinulla on käytössäsi OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut niin pankki- kuin vakuutustuotteissa. Pankillamme on myös käytössä kannustava tulospalkkaus, henkilöstörahasto ja liikuntaedut. 
Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.    


Mitä odotamme sinulta   
Arvostamme aiempaa kokemustasi yritys- ja maatalousrahoituksen parista sekä pankkityöstä ylipäätään. Odotamme sinulta innostusta oppia uutta. Digitaidoiltasi olet sujuva ja uusien järjestelmien opettelu käy sinulta näppärästi. Koulutustaustasi on tehtävään soveltuva. Mielellämme kuulemme muusta osaamisestasi hakemuksessasi.   


Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta, jonka avulla haluat olla luomassa asiakkaillemme erinomaista ja asiantuntevaa palvelukokemusta. Nautit ihmisten parissa työskentelystä ja haluat kantaa kortesi kekoon myynnissä. Kykenet myös nopeatempoiseen työskentelyotteeseen, etkä pelästy kiirettä.

   

Lisätiedot ja hakuohjeet  
Haluatko tietää lisää meistä ja tehtävästä? Toimitusjohtajat Markku Niskala 0408400093 (Nivala), Kari Haanmäki, puh. 044 5710782 (Himanka) ja Pekka Pajula, puh. 040 5500868 (Perho) vastaavat mielellään kysymyksiisi.


Jos taas onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, kerro itsestäsi ja osaamisestasi urasivustomme (op-careers.fi) kautta viimeistään 22.8.2021. Kutsumme jatkoon päässeet hakijat videohaastatteluun. Älä turhaan jätä hakemista viime tippaan, sillä saatamme edetä tarvittaessa haastatteluihin hakuajan puitteissa. 


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito- ja vakuutuspalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478854
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nivala, Perho
  • Lisätietoja antaa: Markku Niskala 0408400093 (Nivala), Kari Haanmäki, puh. 044 5710782 (Himanka) ja Pekka Pajula, puh. 040 5500868 (Perho) vastaavat mielellään kysymyksiisi.