(Poistunut julkaisusta)

Rahoituskäsittelijä
Arvato Financial Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Tehtävän tyyppi: Kokoaikainen
Aloitus: Elokuu 2018
Haettu tausta: Joustava, muutaman vuoden työkokemus
Location: Kaisaniemi, Helsinki
Viimeinen hakupäivä: 31.7.2018

Haemme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan toimistomme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen tiimiin rahoituskäsittelijää. Rahoituskäsittelijänä vastaat yritysasiakkaiden laskusaatavien rahoittamisesta, riskienhallinnasta sekä rahoituspäätösten tekemisestä yrityksen luottopolitiikan mukaisesti.

Rahoituskäsittelijän tehtävä sisältää back office –tehtävien lisäksi asiakasrajapinnassa työskentelyä yritys- ja kuluttaja-asiakkaiden kanssa. Tehtävässä onnistuminen vaatii numerotarkkuutta, organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta kaupallista tai tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi tradenomi tai KTM), aikaisempaa kokemusta rahoitusalan tehtävistä tai vastaavista toimistotöistä, yleisimpien IT-järjestelmien osaamista (Office-ohjelmistot) sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa, ruotsinkielen taidon katsomme eduksi.

Tehtävään valitulle tarjoamme kokopäivätyön ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen kansainvälisessä, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Matalahierarkkisen organisaatiomme työilmapiiri on rento ja meillä on hauskaa tehdä työtä asiantuntevien ja mukavien työkavereiden kanssa. Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa. Lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut (mm. sairauskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu sekä tarjoilut toimistolla).

Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi viimeistään 31.7.2018 osoitteeseen rekry.fi@arvato.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Roosa Partanen (p. 040 045 1319) torstaina 5.7.2018 klo 15-16 tai sähköpostilla roosa.partanen@arvato.com.