(Poistunut julkaisusta)

Rahoituskäsittelijä, Norra Finans, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020
Etsimme asiakkaallemme Norra Finanssille rahoituskäsittelijää palvelemaan heidän yritysasiakkaita monipuolisissa työtehtävissä. Tässä tehtävässä työpäivät eivät ole samanlaisia - pääset osaksi heidän pientä ja tiivistä työporukkaa, jossa on rento tekemisen meininki. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta laskurahoituksen parissa työskentelystä, hyvä ymmärrys rahoitustoiminnasta sekä palveluhenkinen ja tarkka työote, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Norra Finans on Pohjoismaissa toimiva rahoitusyhtiö, joka kehittää ja tarjoaa likviditeettiä parantavia palveluja niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Työntekijänä saat vastuuta ja vapautta sekä monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
* Kattavat työsuhde-edut: mm. kuntosali, lounassetelit, palkallinen Wellness Hour työajalla, joka sinulla on mahdollisuus käyttää kuntoiluun
* Etenemismahdollisuudet esimerkiksi esimiestehtäviin

TYÖNKUVA
Päävastuualueena tässä työtehtävässä ovat laskutusprosessin läpivienti ja hallinta sekä yhteydenpito asiakkaisiin.


* Suoritusten ajaminen järjestelmään
* Muistutuksien ja perintäkirjeiden lähettäminen
* Laskujen kirjaaminen järjestelmään
* Asiakasyhteydenpito ja heidän palveleminen puhelimitse
* Laskujen valvonta ja selvitys

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vähintään 3 vuotta aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä esimerkiksi rahoitus- ja luottoprosessien parissa tai B2B-puolen asiakaspalvelutehtävistä
* Kokonaisvaltainen ymmärrys rahoitustoiminnasta ja rahoitusprosessien läpiviemisestä
* Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutustausta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito (eduksi katsotaan sujuva ruotsin kielen taito)


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: vakituinen, kokoaikainen
* Sijainti: Vallila, Helsinki


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Norra Finanssin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Rahoitusyhtiö Norra Finans kehittää ja tarjoaa likviditeettiä parantavia palveluja. Ne tuovat asiakkaillemme, sekä pienille että suurille yrityksille, enemmän liikkumavaraa ja lisää kilpailukykyä. Toimimme Pohjoismaissa ja pääkonttorimme sijaitsee Haaparannalla. Koska asiakaskuntamme laajenee jatkuvasti, meillä on nyt konttorit myös Helsingissä ja Tukholmassa. Norra Finans perustettiin 2015, ja toimintamme on kolmessa vuodessa moninkertaistunut.