(Poistunut julkaisusta)

Rahoituskäsittelijä (Financing Officer)
Svea Ekonomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Oletko kiinnostunut rahoitusalasta ja vastuullisista työtehtävistä? Miltä kuulostaa rento yrityskulttuuri ja tekemisen meininki? Entä avoin työilmapiiri sekä huumorintajuiset ja ystävälliset kollegat? Jos innostuit ja tunnet näiden asioiden olevan tärkeitä sinulle, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Haemme nuorekkaaseen yritysrahoitustiimiimme huipputyyppiä rahoituskäsittelijäksi (Financing Officer) vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseemme. Tehtävässä työskentelet osana 18 hengen rahoitustiimiä modernissa ja valoisissa työtiloissamme keskustan tuntumassa Ruoholahdessa merellisten näkymien äärellä.

Rahoituskäsittelijänä vastaat rahoitus- ja luottopäätösten valmistelusta ja laskusaatavien rahoittamisesta yhdessä rahoitustiimin kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös keskeisenä osana yritysten maksutavan arviointi, osto- ja myyntireskontran hoito, sekä saatavien kotiuttaminen. Lisäksi olet aktiivisesti yhteydessä yritysasiakkaisiimme ja muihin sidosryhmiin, sekä huolehdit muutoinkin hyvän ja laadukkaan asiakaspalvelun toteutumisesta.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta (esim. tradenomi, KTK tai KTM)
  • numerotarkkuutta ja luotettavuutta
  • korkeaa työmotivaatiota ja paineensietokykyä
  • hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
  • sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
  • lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta rahoitus- tai pankkialalta sekä asiakaspalvelutehtävistä

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä, mutta itsenäistä työotetta, halukkuutta uuden oppimiseen sekä määrätietoista toimeliaisuutta. Lisäksi meille on tärkeää se, että olet positiivinen tiimipelaaja, joka haluaa tuoda oman persoonansa Svean yrityskulttuuriin ja olla osaltaan kehittämässä Sveasta entistä paremman työpaikan ja vieläkin menestyneemmän toimijan alallaan. 

Tarjoamme sinulle:
Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa työntekijätyytyväisyyskyselymme mukaan parasta ovat mahtavat kollegat, työntekijöille annettu vastuu sekä erityistapahtumien juhlistaminen. Saat tilaisuuden työskennellä laadukkaan rahoitustuotteen parissa vastuullisessa työtehtävässä sekä monipuolisessa ja nopeatempoisessa työympäristössä yhdessä muiden mukavien ja osaavien svealaisten kanssa. Me Svealla panostamme myös laajasti henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen moninaisin eduin. Tarjoamme siis työpaikan, jossa on mukava ja hauska työskennellä!

Kiinnostuitko? 
Hae paikkaa 13.10.2019 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Tanja Rytkönen p. 0503633537 / tanja.rytkonen@svea.fi