(Poistunut julkaisusta)

Rahoituskäsittelijä (Credit Officer)
Svea Ekonomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Oletko kiinnostunut rahoitusalasta ja vastuullisesta asiakaspalvelutehtävästä verkkokaupan rahoituksen parissa? Miltä kuulostaa rento yrityskulttuuri, mutta tekemisen meininki? Entä avoin työilmapiiri sekä huumorintajuiset ja ystävälliset kollegat? Jos innostuit ja tunnet näiden olevan sinulle tärkeitä asioita, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Haemme joukkoomme verkkokaupan rahoitustiimiin huipputyyppiä rahoituskäsittelijäksi (Credit Officer) vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseen. Tehtävässä työskentelet osana 10 hengen tiimiä modernissa ja valoisissa työtiloissamme keskustan tuntumassa, Ruoholahden merellisten näkymien äärellä.

Rahoituskäsittelijänä työtehtäviisi kuuluu päivittäisestä, laadukkaasta asiakaspalvelusta ja neuvonnasta vastaaminen niin verkkokaupoille kuin heidän asiakkailleen sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Lisäksi teet luottopäätöksiä, hoidat luotonvalvontaa ja olet aktiivisesti yhteydessä yhteistyökumppaneihimme.

Toivomme sinulta:

  • kiinnostusta kehittyvään verkkokauppabusinekseen ja sen erilaisten maksuratkaisujen parissa työskentelyyn
  • aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • numerotarkkuutta ja korkeaa työmotivaatiota
  • hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
  • soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta (esim. tradenomi tai merkonomi)
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen), ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
  • lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta luotto- ja/tai rahoitusalan työtehtävistä

Tehtävässä menestyminen edellyttää aidosti asiakaslähtöistä ja aktiivista työotetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn sekä halukkuutta uuden oppimiseen. Meille on myös tärkeää se, että olet positiivinen tiimipelaaja, joka haluaa tuoda oman persoonansa Svean energiseen yrityskulttuuriin ja olla osaltaan kehittämässä meistä entistä paremman työpaikan ja vieläkin menestyneemmän toimijan alallamme. 

Tarjoamme sinulle:
Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa työntekijätyytyväisyyskyselymme mukaan parasta ovat mahtavat kollegat, työntekijöille annettu vastuu sekä erityistapahtumien juhlistaminen. Saat tilaisuuden työskennellä mielenkiintoisen rahoitustuotteen parissa vastuullisessa työtehtävässä sekä monipuolisessa ja nopeatempoisessa työympäristössä yhdessä muiden mukavien ja osaavien svealaisten kanssa. Me Svealla panostamme myös laajasti henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen moninaisin eduin. Tarjoamme siis työpaikan, jossa on mukava ja hauska työskennellä!

Kiinnostuitko? 
Hae paikkaa 31.8.2019 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Henna Valtanen p. +358503712840 tai henna.valtanen@svea.fi