(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusjuristi
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Hei RAHOITUSJURISTI!

Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille tekemään uusia menestystarinoita!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä

Meillä työskentelet asiantuntijana monipuolisten rahoitustoimeksiantojen parissa. Palvelumme kattavat muun muassa kaikenlaisen velkarahoituksen (mukaan lukien bondit), rahoitusrakenteiden luomisen, velkojen uudelleenjärjestelyt, arvopaperistamiset sekä PPP- ja elinkaarihankkeet. Asiakaskuntaamme kuuluu esimerkiksi rahoitusta tarvitsevia erikokoisia yrityksiä, luottolaitoksia ja pääomasijoittajia.

Olemme luoneet useita ratkaisuja ja rakenteita, joita kukaan muu ei ole aikaisemmin tehnyt. Päämääränämme onkin kehittyä jatkuvasti ja tehdä asioita entistä paremmin Kaikki kansainväliset luokittajat arvostavat meidät parhaaseen Tier 1 -luokkaan, ja saamamme asiakaspalaute on toistuvasti erinomaista.

Rahoitustiimimme työskentelee tiiviissä yhteistyössä yrityskaupat- ja pääomamarkkinat-ryhmien kanssa. Täyden palvelun asianajotoimistossamme voit muotoilla työnkuvastasi omannäköisen syventymällä myös muihin yritysjuridiikan aloihin. Meillä voit kasvaa alan todelliseksi huippuasiantuntijaksi.

Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöidemme kouluttautumisesta ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen niin talon sisällä kuin sen ulkopuolella sekä kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut sekä kuukausittain paljon erilaista yhteisöllistä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Voit sopia tiimiimme, mikäli:

  • olet koulutukseltasi oikeustieteen maisteri ja sinulla on 2-5 vuoden kokemus rahoitustyöstä.
  • sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito; muusta kielitaidosta on etua.
  • olet työotteeltasi huolellinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen.
  • jaat kanssamme yhteiset arvot, tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pidät osaltasi yllä loistavaa tiimihenkeämme.

Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Lähetä hakemuksesi 2.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistämme ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat Tero Tuomistolta (e-mail tero.tuomisto@castren.fi, p. 020 7765 375) ja Mariella Både-Landellilta (mariella.bade-landell@castren.fi, p. 020 7765 281) ja Minna Korhoselta (minna.korhonen@castren.fi, p. 020 7765 372)

 

Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme

Täältä löydät asiakastarinoitamme

Lue lisää arvoistamme