(Poistunut julkaisusta)

RAHOITUSJURISTI
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Toimimme Castrén & Snellmanilla asiakkaidemme strategisina keskustelukumppaneina. Työssämme haluamme aidosti ymmärtää asiakkaidemme liiketoiminnan haasteita myös pykälien ulkopuolella. Siksi haemme asiantuntijoita, joilla on perinteisten lakimiestaitojen lisäksi kipinää tehdä työtä tämän tavoitteen eteen sekä notkea, uuden oppimiselle altis mieli.

Onko sinussa kipinää uuteen? Nyt haemme

RAHOITUSJURISTIA

Juristinamme toimit asiantuntijatehtävissä monipuolisissa ja laaja-alaisissa rahoitustoimeksiannoissa. Palvelumme kattavat muun muassa kaikenlaisen velkarahoituksen (mukaan lukien bondit), rahoitusrakenteiden luomisen, velkojen uudelleenjärjestelyt, arvopaperistamiset sekä PPP- ja elinkaarihankkeet. Asiakaskuntaamme kuuluu esimerkiksi rahoitusta tarvitsevia erikokoisia yrityksiä, luottolaitoksia ja pääomasijoittajia. Kaikki kansainväliset luokittajat arvostavat meidät parhaaseen Tier 1 ‑luokkaan, ja saamamme asiakaspalaute on jatkuvasti erinomaista.

Pääset työskentelemään dynaamisella alalla mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä kannattavan ja kasvavan yrityksen etuudet. Jokapäiväistä työtämme Castrén & Snellmanilla ohjaavat yhteiset arvomme: luottamus, arvonanto, kipinä ja tuottava tasapaino.

Sinulla on OTM-tutkinto ja olet vastavalmistunut tai saanut jo hieman kokemusta rahoitustyöstä. Hallitset ainakin englannin työkielenä, muu kielitaito luetaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn pystyvä ja huumorintajuinen tiimipelaaja. Hoidat työsi laadukkaasti, huolellisesti ja tehokkaasti ja haluat kehittyä jatkuvasti. Jaat kanssamme yhteiset arvot, tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pidät osaltasi yllä loistavaa tiimihenkeämme. 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat Tero Tuomistolta (p. 020 7765 375 tai tero.tuomisto@castren.fi).