Rahoitusjohtaja
Järvi-Hämeen Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

OP Järvi-Häme on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama ja voimakkaasti kehittyvä pankki. Toimimme Päijänteen tuntumassa viiden kunnan alueella Asikkalassa, Hartolassa, Kuhmoisissa, Padasjoella ja Sysmässä. Konttoreita on neljä ja asiakkaita noin 25 000. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.


Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme menestyvään joukkoomme rahoitusjohtajaa.


Rahoitusjohtaja


Tehtävässäsi vastaat sekä henkilö- että yritysasiakkaiden rahoituspalveluidemme johtamisesta, kehittämisestä sekä erinomaisesta asiakaskokemuksesta. Toimit henkilö- ja yritysrahoituksessa toimivien henkilöiden esimiehenä. Rahoituspalveluiden lisäksi vastaat pankin vahinkovakuutusyhteistyön kehittämisestä. 


Teet luottopäätöksiä, osallistut tarvittaessa asiakasneuvotteluihin, sekä johdat ja kehität asiakkuuksia ja tuloksellista myyntiä yhdessä myyntijohtajan kanssa. Luot yhdessä tiimin kanssa ylivertaisia asiakaskokemuksia. Vastaat ja raportoit tuloksellisuudesta toimitusjohtajalle, olet pankin asiakasliiketoiminnan ohjausryhmän- sekä rahoitusjohdon jäsen. Tehtävä edellyttää liikkumista koko toimialueella. Tarkempi toimenkuva määrittyy henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. 


Me tarjoamme sinulle
Haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi saat mahtavan tilaisuuden päästä laajasti sisään pankkiliiketoimintaan ja osaksi menestyvää pankkia. Me tarjoamme kehittymisen ja menestymisen mahdollisuudet sekä meillä että koko OP Ryhmässä. Pääset myös pankkimme erinomaisten etujen piiriin. 


Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.  


Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.  


Tehtävässä menestymisen eväät
Sinulla on jo aiempaa kokemusta ja näyttöjä rahoituksen johtamisesta ja motivaatiota edelleen kehittää ammattitaitoasi. Odotamme sinulta myös aiempaa työkokemusta pankkialalta. Ymmärrät rahoituksen kokonaisuutta sekä luottoriskienhallintaa ja eduksi lasketaan, mikäli sinulla on käytännön kokemusta rahoituksesta. Teet vastuullisesti päätöksiä ja saat aikaan tuloksia. 


Mitä toivomme sinulta
Olet avulias, kannustava ja helposti lähestyttävä. Lähestymistapasi on innovatiivinen ja sinulta löytyy kykyä ja rohkeutta ratkaista ongelmia vaihtelevissa ja vaativissa tilanteissa. Olet eteenpäin katsova sosiaalinen verkostoituja, joka pystyy osaamisellaan vakuuttamaan kuulijansa. Tavoitteitasi ohjaa vahva halu tuottaa ylivertaisia asiakkuuskokemuksia. Ennen kaikkea etsimme henkilöä oikealla asenteella.


Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Teemu Sarhemaa, p. 0400 551 180 / teemu.sarhemaa@op.fi.


Haethan tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen OP-urasivuston (op-careers.fi) kautta viimeistään 31.10.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten olethan heti yhteydessä ja laitat hakemuksen, mikäli koet tehtävän kiinnostavaksi.


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan vakuutussääntelyn edellyttämä hyvämaineisuus sekä luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.  


#PäijänteenJohtava #MinunPankki #PikkasenParempi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508432
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Asikkala