(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusjohtaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Nivalan Osuuspankki toimii Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa n. 10.600 asukkaan vireässä maaseutu- ja kulttuurikaupungissa. Pankkimme on markkinajohtaja paikkakunnalla. Asiakasliiketoiminnan kokonaisvolyymi on 350 miljoonaa euroa, josta rahoitustoiminnan osuus on 179 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa pankissamme on 13.

 

Nykyisen toimenhaltijan siirtyessä urallaan OP Ryhmässä eteenpäin haemme joukkoomme

 

Rahoitusjohtajaa

 

Vastaat pankkimme rahoitussektorista, erityisesti maatalous- ja yritysasiakkaiden rahoituksesta yhdessä osaavan henkilökuntamme kanssa. Muiden mahdollisten vastuualueiden osalta olemme kiinnostuneita kuulemaan aikaisemmasta kokemuksestasi sekä valmiuksistasi, ja toimenkuvaa tarkennetaan osaamisesi mukaan. Tehtävässä toimit pankin johtoryhmän jäsenenä.

 

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta vankkaa käytännön kokemusta rahoituksesta ja soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai näyttöä pitkäaikaisesta menestyksellistä toiminnasta maatalousrahoituksessa. Eduksesi on myös muu finanssialan osaaminen. Olet itsenäinen päätöksentekijä ja sinulla on kykyä asiakkuuksien analysointiin ja kehittämiseen sekä riskienhallintaan. Lisäksi omaat hyvät esiintymis-, esimies- ja vuorovaikutustaidot.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän markkinajohtajalla, jossa pystyt kehittämään itseäsi finanssialan ammattilaisena. Meillä on hyvä tiimihenki ja tekemistäsi tukee 12 finanssialan rautaista osaajaa. Tarjoamme sinulle luonnollisesti myös OP Ryhmän loistavat työsuhde-edut ja uramahdollisuudet.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 28.2.2020 op-careers.fi –sivuston kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten lähetäthän hakemuksesi pikapuolin. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Markku Niskala, puh. 040 8400 093.

 

Valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetätetään huumausainetesti.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.