(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusjohtaja / Päällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

OP on Suomen suurin asiakasomisteinen finanssiryhmä. OP Ryhmään kuuluva OP Yrityspankki Oyj on Suomen johtava yritysten ja instituutioiden pankki, joka tarjoaa kattavat palvelut rahoitukseen, suojauksiin, maksamiseen, rahavirtojen ja käyttöpääoman hallintaan, varainhoitoon sekä riskienhallintaan. Tuemme pitkäjänteisellä yhteistyöllä asiakkaitamme menestystä omassa liiketoiminnassaan. Kotimarkkina-alueemme on Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Strukturoitu rahoitus -yksikkömme vastaa pääomasijoittajavetoisten yritysjärjestelyjen rahoituksesta ja valikoitujen muiden yritysluottojen uudelleenjärjestelyprojekteista. 

Haemme nyt joukkoomme

Rahoitusjohtajaa/päällikköä

Tehtävässä vastaat vaativien, lähinnä pääomasijoittajavetoisten rahoitusprojektien toteuttamisesta yhdessä hanketiimin kanssa. Tehtävä sisältää erityisesti rahoitushankkeiden analysointia, neuvottelua asiakkaiden kanssa, sisäisten päätösten hakemista ja sopimusten työstämistä. Rahoitusjohtaja/päällikkö on hanketiimin projektinjohtaja.

Tehtävässä menestymisen eväät

Olet kokenut yritysrahoituksen ja/tai yrityskauppojen asiantuntija, jolla on kokemusta vaativien hankkeiden analysoinnista ja läpiviemisestä. Tehtävä edellyttää useamman vuoden työkokemusta erimerkiksi yritysrahoituksesta, luottoanalyysistä, pääomasijoittamisesta, yritysjärjestelyistä tai liikkeenjohdon konsultoinnista.

Tehtävässä tulee pystyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn sekä projektitiimin ohjaamiseen, joten neuvottelu- ja asiakastyötaidot ovat olennainen osa menestyksen edellytyksiä. Projektinjohtokokemus on hyödyksi tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Rahoitusjohtajan/päällikön tehtävä edellyttää sinulta määrätietoista ja tavoitehakuista otetta sekä vahvaa analyyttista lähestymistapaa ongelmanratkaisuun. Tehtävä edellyttää erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista esitystaitoa sekä ylempää akateemista loppututkintoa.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan roolin sekä laajan näkymän suomalaisyritysten rahoitukseen osana Suomen suurinta finanssitaloa ja johtavaa yritysrahoitustiimiä. Ison talon etujen lisäksi tuemme sinua myös kehittymisessäsi kannustaen rohkeasti eteenpäin.

Tästä eteenpäin

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OPn uramahdollisuudet –sivuston kautta 18.3.2019 mennessä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Ossi Vasala, Head of Structured Finance, p. 0403567850 tai ossi.vasala@op.fi.