Rahoitusassistentti
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Haemme nyt OP Yrityspankkiin määräaikaiseen työsuhteeseen

Rahoitusassistenttia

pitämään yritysrahoituksemme lankoja käsissään Pk-asiakkaiden Rahavirrat ja Käyttöpääoma sekä myyjäliikeyhteistyö –osastollamme.

Tehtävästä
Tehtävässä vastuullasi on myyjäliikeyhteistyön investointi- ja leasingrahoitustuotteiden asiakaspalvelukokonaisuus. Rahoitusassistenttimme työpäivät koostuvat luottoesitysten laatimisesta ja esittelystä, sopimusasiakirjojen laatimisesta, rahoitussopimuksen elinkaaren hoidosta sekä tuesta asiantuntijamyyjillemme ja myyjäliikkeillemme. Varmistat omalla vastuualueellasi erinomaisen asiakaskokemuksen. Työssäsi pääset toimimaan keskeisellä paikalla yritysrahoituksen maailmassa ja työpanoksesi on tärkeä osa sekä meille että asiakkaillemme. 

Ketä etsimme?
Olet aikaansaava ja tarkka tekijä, jolla on kokemusta yritysrahoituksen parissa työskentelystä, osaat analysoida ja tulkita yrityksen taloudellista tilaa sekä rahoituskelpoisuutta tunnuslukujen perusteella. Työskentelytapasi on analyyttinen ja pystyt työskentelemään myös kiireessä. Sinulla pysyvät useammat langat käsissäsi ja vuorovaikutuksesi on sujuvaa sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme, mikäli taidat lisäksi myös ruotsin kielen ja koemme kaupallisesta taustasta olevan hyötyä tässä tehtävässä. Meillä on tärkeää omata nopeat hoksottimet, sillä me OP Ryhmässä haluamme kehittyä jatkuvasti ja muutos onkin usein osa arkeamme. 

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jättää oma kädenjälkesi finanssialan tulevaisuuteen nopeasti uudistuvassa finanssimaailmassa. Saat mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kasvaa asiantuntijaksi. Pääset työskentelemään mukavassa ja asiantuntevassa tiimissä, jossa kaveria autetaan aina. Pääset osaksi alan voimakkaimmin kasvavaa ja kehittyvää sekä aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja halua kehittyä ammatillisesti arvostetaan. Työympäristönäsi toimivat Vallilan pääkonttorin modernit ja inspiroivat tilat. 

Lisätiedot ja hakuohjeet:
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä Tiimipäällikkö Minna Suhonen kertoo sinulle mielellään lisää. Minnan tavoitat parhaiten 12.08.2019 klo 13.00 – 15.00 numerosta 050 532 7073.
Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 21.8.2019. mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime tinkaan. 


Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 31.5.2020 saakka. Muu tiimi odottaa sinua jo innolla ja toivoisi sinun aloittavan mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287786
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä Tiimipäällikkö Minna Suhonen kertoo sinulle mielellään lisää. Minnan tavoitat parhaiten 12.08.2019 klo 13.00 – 15.00 numerosta 050 532 7073.