(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusassistentti
Svea Ekonomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Oletko kiinnostunut kurkistamaan rahoitusmaailman ovesta? Miltä kuulostaa rento yrityskulttuuri ja vastuullinen tekemisen meininki? Entä avoin työilmapiiri sekä huumorintajuiset ja ystävälliset kollegat, jotka auttavat kaikissa tilanteissa? Jos innostuit, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Haemme nuorekkaaseen yritysrahoitustiimiimme huipputyyppiä rahoitusassistentiksi vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Ruoholahteen. Rahoitusassistenttina vastuualueisiisi kuuluu maksuliikenteen hoitaminen sekä osto- ja myyntireskontran hallinta, minkä ohella suoritat talousosastollemme avustavia kirjanpitotehtäviä. Lisäksi työtehtävänäsi on avustaa muuta rahoitustiimiä, hoitaa päivittäistä asiakaspalvelua sekä huolehtia sopimusasiakirjoista ja yleisistä toimistotehtävistä. Tehtävässä työskentelet osana 16 hengen rahoitustiimiä.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa koulutusta kaupalliselta alalta (esim. merkonomi tai tradenomi)
  • numerotarkkuutta ja luotettavuutta
  • rutiinien kaihtamattomuutta ja korkeaa työmotivaatiota
  • hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
  • sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
  • arvostamme myös aiempaa kokemusta rahoitus-, vakuutus- tai pankkialalta

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös asiakaslähtöistä työotetta, halukkuutta uuden oppimiseen sekä määrätietoista toimeliaisuutta. Lisäksi meille on tärkeää se, että olet positiivinen tiimipelaaja, joka haluaa tuoda oman persoonansa Svean yrityskulttuuriin ja olla osaltaan kehittämässä Sveasta entistä paremman työpaikan ja vieläkin menestyneemmän toimijan alallaan.

Tarjoamme sinulle:

Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat tilaisuuden työskennellä monipuolisessa, nopeatempoisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä laadukkaan rahoitustuotteen parissa yhdessä muiden mahtavien ja osaavien svealaisten kanssa. Me Svealla panostamme laajasti henkilöstön hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen moninaisin eduin. Tarjoamme siis työpaikan, jossa on mukava ja hauska työskennellä!

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa 16.6.2019 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Tanja Rytkönen p. 050 3633537 / tanja.rytkonen@svea.fi

Tehtävän aloitus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään heinäkuun alkupuolella.