(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusassistentti tai -asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

OP Yrityspankin Pk-asiakkaiden Rahavirrat ja Käyttöpääoma sekä myyjäliikeyhteistyö –osasto tarjoaa asiakkailleen markkinoiden parhaat ratkaisut investointien ja kaupan rahoitukseen sekä käyttöpääoman hallintaan.  

Haemme nyt Vallilaan yritysasiakkaiden ja myyjäliikkeiden asiakaspalvelu-tiimiin rahoitusassistenttia tai rahoitusasiantuntijaa. Tehtävä on vakituinen.

Rahoitusassistentti tai -asiantuntija

Rahoitusassistenttina tehtäväsi on hoitaa yksikkömme yritysasiakkaiden asiakaspalvelua ja sopimusten hallintaa sekä toimia tukena myyjäliikkeille. Tehtäviisi kuuluu tarjouslaskenta ja luottoesityksen tekeminen voimassa olevien päätöksenteko-ohjeiden mukaan. Vastuullesi kuuluu myös yritysten leasing- ja investointirahoitussopimusten käsittely sekä niiden ylläpito ja seuranta. Tunnet asiakkaiden toiminnan ja tarpeet, joten pystyt varmistamaan erinomaisen palvelutason. 

Osaavassa tiimissämme meitä työskentelee noin 20 hengen porukka myyjäliikeyhteistyön asiantuntijoina. 

Oikean osaajan tuntomerkit 

Toivomme sinulta pankki- ja rahoitusalan osaamista sekä yritysrahoituksen tuntemusta. Kokemus rahoitusyhtiötuotteista, erityisesti leasing- ja investointirahoituksesta on eduksesi. Sinulla on kaupallinen koulutus ja sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielentaito on eduksi.

Roolissasi korostuu asiakaspalvelu sekä tiimin ja sidosryhmien kanssa työskentely. Tätä tukemaan toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- yhteistyö- ja viestintätaitoja.  Haluat yllättää asiakkaamme positiivisesti, olet aktiivinen, aikaansaava ja päämäärätietoinen työntekijä. Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja osaat priorisoida kiireisessäkin työtilanteessa. 

Tule kulkemaan kanssamme 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden sekä OPn tarjoamat edut ja mahdollisuudet. Pääset osaksi alan voimakkaimmin kasvavaa ja kehittyvää sekä aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja halua kehittyä ammatillisesti arvostetaan. Luonnollisesti voimme isona talona tarjota myös vaihtoehtoisia polkuja kehittymisellesi ja urallesi. Työympäristönäsi toimivat Vallilan pääkonttorin modernit ja inspiroivat tilat. 

Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua.  

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Minna Suhoseen, 050 532 7073.

Jos vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään OP:n urasivuston kautta, lisäämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 24.4.2019 mennessä.