(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusassistentti, OP Yrityspankki
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

OP Yrityspankin Pk-asiakkaiden Rahavirrat ja Käyttöpääoma sekä myyjäliikeyhteistyö –osasto tarjoaa asiakkailleen markkinoiden parhaat ratkaisut investointien ja kaupan rahoitukseen sekä käyttöpääoman hallintaan.

Haemme nyt Vallilaan, Helsinkiin, Kuluttaja-asiakkaiden asiakaspalvelu-tiimiin vakituista 

Rahoitusassistenttia

Rahoitusassistenttina tehtäväsi on hoitaa yksikkömme myyntirahoitusasiakkaiden asiakaspalvelua ja sopimusten hallintaa sekä toimia myynnin tukena.

Tehtäviisi kuuluu palvella asiakkaista ystävällisellä ja varmalla otteella puhelimella sekä sähköpostilla. Laadit myös sopimusasiakirjoja ja hoidat rahoitussopimuksen koko elinkaaren. Palvelet vaihtelevissa tilanteissa laadukkaasti sidosryhmiä oman vastuualueesi osalta.  Osaavassa tiimissämme meitä työskentelee vajaan 10 hengen porukka myyntirahoituksen asiantuntijoina. 

Oikean osaajan tuntomerkit 

Edellytämme sinulta kaupallista koulutusta tai vastaavaa osaamista. Sinulla on perusosaaminen pankki- ja rahoitusalalta ja kyky ymmärtää myyntirahoitustiimissä hoidettavat rahoitustuotteet ja niiden merkitys eri sidosryhmien näkökulmasta. Sinulla on myös sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielentaito on eduksi. 

Roolissasi korostuu asiakaspalvelu sekä tiimin ja sidosryhmien kanssa työskentely. Tätä tukemaan toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- yhteistyö- ja viestintätaitoja.  Haluat yllättää asiakkaamme positiivisesti, olet aktiivinen ja aikaansaava työntekijä. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida kiireisessäkin työtilanteessa.

Tule kulkemaan kanssamme 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ammattitaitoisten kollegoiden tukemana. Pääset osaksi alan voimakkaimmin kasvavaa ja kehittyvää sekä aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja halua kehittyä ammatillisesti arvostetaan. Luonnollisesti voimme isona talona tarjota myös vaihtoehtoisia polkuja kehittymisellesi ja urallesi. Työympäristönäsi toimivat Vallilan pääkonttorin modernit ja inspiroivat tilat. 

Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi. 

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Karin Rekolaan puh. 050 5200 227 (11.9. klo 12-13 tai 14.9. klo 10-11) tai sähköpostitse karin.rekola@op.fi

Jos vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 16.9.2018 mennessä oheisen painikkeen kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely ja huumausainetesti.