(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusassistentti (kesätyö) - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018
Saga Furs Oyj on täyden palvelun huutokauppayhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman huippulaatuisia turkiksia. Saga Furs -brändi on takuu tuotteen laadusta ja eettisistä käytännöistä. Yrityksen valikoimaan kuuluvat turkikset tulevat tiukasti säädellyiltä eurooppalaisilta turkistiloilta, joiden sertifiointiohjelma sisältää eläinten hyvinvoinnin ja ympäristöstä huolehtimisen. Jo 80 vuotta Saga Furs on ollut luotettavin brändi ja toimittaja muotitaloille, jotka vaativat parasta laatua, läpinäkyvyyttä ja eettisyyttä, joita myös kuluttajat vaativat. Saga Fursin maailmanlaajuinen myyntiverkosto tukee muotibrändejä, vähittäiskauppiaita, valmistajia ja tuottajia myös innovaatioissa sekä tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä. Tilikautena 2016/2017 yrityksen välitysmyynnin arvo oli 437 miljoonaa euroa ja liikevaihto 53 miljoonaa euroa. Yhtiö työllisti keskimäärin 350 henkilöä. Saga Fursin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Etsimme yhdessä Saga Fursin kanssa ruotsin kielen taitoista rahoitusassistenttia tarharahoitusyksikköön määräaikaiseen työhön kesän ajaksi. Työ alkaa toukokuun alusta ja kestää arviolta elokuun loppuun asti. 

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana tarharahoituksen tiimiä vastaten tuottajien neuvomisesta vakuutus- ja rahoitusasioissa, tuottajien ennakkorahoituksen hallinnasta sekä erilaisten vakuutusasioiden hoitamisesta. Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä sujuvaa ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme hieman aikaisempaa taustaa taloushallinnon ja rahoituksen parista sekä soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa. Kykenet työskentelemään nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä priorisoimaan ja organisoimaan työtäsi tehokkaasti. Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen ja aikaansaava, joustava, reipas ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle

Saga Furs tarjoaa sinulle monipuolisia tehtäviä rahoituksen parissa, viihtyisän työyhteisön sekä perehdytyksen ja tukea työhösi.
  Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Taru Sievänen, puh. 030 6090 527 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 30.4.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.