(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusassistentti Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018
Haemme OP Yrityspankille Helsinkiin määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen

Rahoitusassistenttia

Tehtävät

Myyjäliikeyhteistyön kuluttaja-asiakkaiden asiakaspalvelussa avoinna oleva tehtävä sijoittuu ryhmään, jossa hoidetaan myyntirahoituksen asiakaspalvelua sekä rahoitussopimuksiin liittyviä tehtäviä. Työtehtävät sisältävät mm. rahoitussopimusten tarkistusta ja rahoittamista, sekä asiakkaiden palvelua sähköpostilla ja puhelimella.

Odotamme

Sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi tehokkaasti, sekä huolellisesti. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, eduksi katsomme kokemuksen rahoitusalalta. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta myös soveltuvaa kaupallista koulutusta. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5 h/vko) määräaikaisesti ajalle 2.1.-30.4.2019. Saat tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa.

Kiinnostuitko? Hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 25.11.2018. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana.

Tiedot

Haku päättyy: 25.11.2018
Työ alkaa: 2.1.2019
Työsuhteen kesto: 30.4.2019 saakka
Työaika: 37,5 h/vko
Työpaikan sijainti: Vallila, Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oyj
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29191&jc=1
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.

Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.

Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.