(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusassistentteja OP:lle Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme OP Yrityspankille rahoitusassistentteja kuluttajarahoitustiimiin Helsinkiin. Kuluttajarahoitustiimin asiakaspalvelussa hoidetaan myyntirahoituksen ja osamaksurahoituksen asiakaspalvelua sekä rahoitussopimuksiin liittyviä mielenkiintoisia tehtäviä. Työtehtävät sisältävät mm. rahoitussopimusten tarkistusta ja rahoittamista, sekä asiakkaiden palvelua sähköpostitse ja puhelimella.

Odotamme, että sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi huolellisesti. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa. Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) määräaikaisesti niin, että työsuhde alkaa viimeistään 15.4.2019 ja päättyy 31.12.2019.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2019. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?did=4200&lang=fi&job_id=30183&jc=1

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.