(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusasiantuntijoita
Lammin Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Etsimme joukkoomme kasvumme tueksi aktiivisia ja hyvällä asenteella työskenteleviä huippuosaajia tuottamaan asiakkaillemme parasta palvelua ja positiivisia asiakaskokemuksia eri palvelukanavissa Uudenmaan alueelle.

Rahoituksen asiantuntijan tehtävässä johdat tavoitteellisesti olemassa olevia asiakkuuksia, kartoitat aktiivisesti asiakkaidemme elämäntilanteita ja autat heitä taloudellisten tavoitteiden laatimisessa. Tarjoat asiakkaillemme asumiseen, rahoittamiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen sekä talouden turvaamiseen liittyviä kokonaisratkaisuja. Teet saumatonta yhteistyötä muiden asiantuntijoidemme kanssa mm. vakuuttamisen ja lainopillisten palveluiden tarjoamisessa ja osallistut uusasiakashankintaan.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja tavoitteellista toimintatapaa. Sinulla on näyttöä menestyksellisestä myynti- ja asiakastyöstä sekä olet aidosti kiinnostunut työskentelemään rahoitusalalla. Olet loistavilla vuorovaikutustaidoilla varustettu yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka hallitsee oman kalenterinsa ja tehtäviensä organisoinnin. Kokemus pankkialalta katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille kuitenkin on asenne. Uusien asioiden ja toimintatapojen oppiminen on sinulle mieluista ja pystyt työskentelemään muuttuvassa toimintaympäristössä palvelukanavasta riippumatta.

Tahdomme tarjota sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa pankissa, jossa korostamme asiakaslähtöisyyttä, paikallisuutta ja asiantuntijoidemme jatkuvaa kehittymistä. Lisäksi tarjoamme Sinulle osaavan organisaatiomme taustatuen, avoimuuteen pohjautuvan työkulttuurin ja erittäin mukavat työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut ja mahdollisuuden joustavaan työaikaan.
 

Tervetuloa tulevaisuuden tekijäksi Lammin Säästöpankkiin!

Lisätietoja antaa pankinjohtaja Paula Suvanto p. 040 527 9343 ti 17.3.2020 klo 15.30 - 17.30 ja ke 25.3.2020 klo 8 – 10.

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään pankissamme! Lähetä hakemus osoitteessa

http://bit.ly/rahoitusasiantuntija2020. Halutessasi voit liittää hakemukseen itsestäsi myös lyhyen videoesittelyn. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 mennessä.