(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusasiantuntijoita
Lammin Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Rohkeus, positiivisuus ja ratkaisukyky – nämä yhdistävät meitä Lammin Säästöpankissa. Olemme kasvussa ja mukaan tulevaisuuden tekemiseen haemme osaajia, jotka jakavat intohimomme arvomme.

Mitä odotamme Sinulta?

Kasvumme tueksi haemme aktiivisia ja hyvällä asenteella työskenteleviä rahoitusasiantuntijoita Uudenmaan alueelle.

Rahoitusasiantuntijan tehtävässä johdat tavoitteellisesti olemassa olevia asiakkuuksia, teet uusasiakashankintaa, perehdytät muita ja sinulla on syväosaaminen henkilöasiakasrahoituksesta sekä hyvä osaaminen yritys- ja mamerahoituksesta.  

Sinulla on näyttöä menestyksellisestä myynti- ja asiakastyöstä sekä aito kiinnostus rahoitusalalla työskentelyä kohtaan. Lähellä sydäntäsi on erilaiset asiakkaat ja heidän tarpeidensa ratkaiseminen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä vakuuttavat esiintymistaidot. Olet hyvin yhteistyökykyinen ja aktiivinen tiimipelaaja. Kokemus pankkialalta katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille kuitenkin on asenne. Olet oppimishaluinen ja pystyt työskentelemään muuttuvassa toimintaympäristössä palvelukanavasta riippumatta. Olet osa ammattitaitoista organisaatiotamme, jossa pääset loistamaan omilla vahvuuksillasi.

Miksi meille töihin?

Me Lammin Säästöpankissa tykkäämme asiakkaistamme ja asiakkaamme tykkäävät meistä. Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle osaavan organisaatiomme taustatuen, huippu tiimihengen, avoimuuteen pohjautuvan työkulttuurin ja erittäin mukavat työkaverit.

Lisätietoja antaa pankinjohtaja Paula Suvanto p. 040 527 9343 ke 6.11. klo 16.00 - 17.30 ja ti 12.11. klo 8 – 10.

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään pankissamme!
Lähetä hakemus osoitteessa http://bit.ly/rahoitusasiantuntija-2019