Rahoitusasiantuntija
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Oletko kiinnostunut yritysasiakasliiketoiminnasta ja rahoituksesta? Löytyykö sinulta kokemusta yritys- tai henkilöasiakkuuksien rahoittamisen parista? Olisitko sinä se luotettu kumppani ja asiantuntija asiakasvastaavillemme yritysrahoituksen toteutuksessa? 


Jos nyökyttelet myöntävästi, kannattaa jatkaa lukemista! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä vankan asiantuntijaosaamisen omaavassa yksikössä.


Etsimme OP Helsinkiin Yritysasiakkuuksien asiantuntijapalvelut -yksikköön vakituisiin työsuhteisiin


RAHOITUSASIANTUNTIJOITA


Tässä tehtävässä tuet Pk-Yritys ja yhteisöasiakkuuksien rahoitusta. Toimit asiakasvastaavien asiantuntijatukena yritysasiakkuuksien rahoituksien toteutuksessa. Tuet asiakkuustiimiä luottoihin ja vakuuksiin liittyvissä kysymyksissä. Tehtävänäsi on mm. arvioida ja kartoittaa eri vakuuksien ja kovenanttien mahdollisuutta rahoitushankkeissa.


Tehtävässäsi vastaat rahoitushankkeiden toteutuksesta pankissa myönteisestä rahoituspäätöksestä eteenpäin osana osaavaa rahoitustiimiä. Vastuullasi on myös rahoitusprosessin oikeellisuuden varmistaminen ja pankin aseman turvaaminen pääomaltaan suurissa hankkeissa. Pääset hoitamaan mielenkiintoista ja luottokannaltaan merkittävää asiakkuuskokonaisuutta sekä kehittämään aktiivisesti tiimin toimintaa yhdessä mukavien kollegoiden kanssa.


Avoimia tehtäviä on kaksi, joista toiseen kuuluu osana tehtäväkokonaisuutta myös OP Helsingin Pk-Yritys ja yhteisöasiakkuudet -liiketoiminta-alueen sisäisen valvonnan poimintojen toteuttamista ja keskeisten havaintojen viestimistä esimiehille. Kerrothan hakemuksessasi kumpi tehtävä olisi sinulle juuri sopiva!

 

 

Tätä kaikkea on OP Helsinki


OP Helsinki on asiakkaidensa omistama pääkaupunkiseutulainen, aidosti paikallinen ja asiakasta lähellä oleva täyden palvelun pankki, jossa työskentelee lähes 700 finanssialan osaajaa. Toimintaamme ohjaavat arvot ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Tarjoamme henkilöasiakkaille sekä pk-yritysasiakkaille ainutlaatuiset pankki-, vakuutus- ja kiinteistövälityspalveluiden kokonaisuudet helposti saman katon alta. Meillä on jo yli 400 000 asiakasta ja erinomainen asiakaskokemuksen tuottaminen on toimintamme keskiössä. 

 

 

Tämän me lupaamme sinulle 


Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme voi vaikuttaa toimintamme uudistamiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan tehtävän. Pääset mukaan aktiiviseen ja rentoon yhteisöömme sekä luomaan kanssamme finanssialan parasta asiakaskokemusta. Meillä johtaminen lähtee halusta onnistua ja menestyä yhdessä tiiminä. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja toimintamme keskiössä on yhdessäohjautuva kulttuuri. Työskentelemme joustavasti liukuvan työajan sekä etätyön avulla. Koska elämä on paljon muutakin kuin työtä, meille on ensisijaisen tärkeää, että henkilöstömme voi ja jaksaa hyvin.


Henkilöstömme ja asiakaskuntamme monimuotoisuus on meille tärkeää. Tämän vuoksi ja erinomaisen asiakaskokemuksen näkökulmasta on tärkeää, että moninainen henkilöstömme heijastaa asiakaskuntamme monimuotoisuutta. Toimintamme kehittyessä pidämme jatkuvasti myös huolen, että henkilöstömme osaaminen ja ammattitaito kasvaa. Meillä on erilaisia kehittymispolkuja, joiden avulla kasvatetaan omaa asiantuntijuutta oman mielenkiinnon ja kehityshalukkuuden puitteissa. 


Hyvästä työstä sinua palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuutemme. Meillä on koko henkilöstölle mm. laaja sairaskuluvakuutus, tulospalkkiojärjestelmä ja henkilöstörahasto. 

 


Tunnistatko tästä itsesi? 


Etsimämme kollega on yritysrahoituksen ja -vakuuksien syväasiantuntija, joka ymmärtää miten pankin asema turvataan vakuuksien avulla. Tunnet yritysjuridiikan lainalaisuudet sekä osaat analysoida yrityksen taloudellista tilaa ja pankin kannalta keskeisiä rahoitukseen liittyviä riskejä yrityksen tunnuslukujen perusteella.


Työskentelet pankin riskienhallinnan kannalta kriittisten tuotteiden parissa, minkä vuoksi huolellisuus ja järjestelmällisyys ovat myös ominaisia piirteitäsi. Lisäksi olet oma-aloitteinen, näet toiminnassasi mahdollisuuksia esteiden sijaan, et epäröi tarkastella kriittisesti rahoitusprosessia tai ilmoittaa havaitsemistasi epäkohdista. Et myöskään kavahda tiukkoja neuvottelutilanteita tai paineen alla työskentelyä ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

 


Miten tästä eteenpäin? 


Haluatko tietää lisää meistä? Urasivultamme www.op.fi/web/op-helsinki/rekry löydät lisätietoa ja kerromme, miksi sinun kannattaisi liittyä joukkoomme. Siellä pääset myös kuulemaan työskentelystä OP Helsingissä tulevien työkaveriesi kertomana. Jos olet harkitsemassa muuttoa pääkaupunkiseudulle, autamme myös kodin löytämisessä. 


Hae tehtävään 31.10.2021 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja asiakkuusjohtaja Pirjo Koposelta puhelimitse 050 3527617 tai sähköpostitse pirjo.koponen@op.fi


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.


Toivottavasti kuulemme sinusta! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511859
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki