Rahoitusasiantuntija
Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Rahoituksen ammattilainen tai tuleva osaaja! Onko sinulla rohkeutta, asiantuntijuutta ja intohimoa tehdä hyvää asiakastyötä? Niin meilläkin. Hae nyt ja tule osaavaan joukkoomme talouden valmentajaksi.

Rahoitusasiantuntijana työskentelet henkilöasiakasrahoituksen tiimissämme. Olet talouden valmentaja ja autat asiakkaita toteuttamaan omia haaveitaan. Luot heille oikeita ratkaisuja päivittäisasiointiin, rahoitukseen ja säästämiseen liittyen. Emme tarjoa vain lainaa vaan kokonaisratkaisuja. Ymmärrät kumppaniyhteistyön sekä kokonaisvaltaisen palvelun merkityksen. Luot yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa parhaita asiakaskokemuksia.

Tahdomme, että hoidat tehtävääsi asiakaslähtöisellä otteella. Vahvuutenasi on hyvät vuorovaikutustaidot, sopiva pelisilmä ja myynnillinen asenne. Nautit asiakastyöstä kaikissa eri palvelukanavissa. Sinulta löytyy positiivista elämänasennetta, intoa uudistumiseen ja halua kehittää osaamistasi. Ymmärrät hyvin erilaisia tilanteita, olet joustava ja sinulla on mahdollisuus työskennellä pankin eri toimipisteissä (Lohja, Kirkkonummi, Vihti ja Karkkila). Olet jo kokenut tekijä tai olet kiinnostunut rahoitusalasta. Suoritettu APV1-tutkinto on plussaa, mutta se on mahdollista suorittaa myös osana perehdytystä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset ylittämään asiakkaan odotukset osaavien säästöpankkilaisten ja asiakaslähtöisen brändin tuella. Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja käyttää työssä omia vahvuuksiasi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset henkilökuntaedut ja vakituisen tehtävän. Kauppaan kuuluu lisäksi loistava työyhteisö sekä mahtavat työkaverit. Tunnistitko itsesi?

Tahdotko mukaan? Hae meille täyttämällä jatkuvasti auki oleva hakulomake. Liitä mukaan ansioluettelosi ja mielellään myös videohakemuksesi viimeistään 31.12.2021. Haastattelut järjestetään aina sopivan hakijan löydyttyä. Avoimia paikkoja saattaa aueta pitkin vuotta – laita rohkeasti hakemus sisään tai ota yhteyttä!

Rekrytointirekisterin tietosuojaseloste

Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 asiantuntijaa ympäri Suomen. Tehtävänämme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tutustu Säästöpankkiin työpaikkana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1453519
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Vakuutusala, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Vihti
  • Lisätietoja antaa: Katja Murfitt-Wrather HRD-päällikkö +358503268870