Rahoitusasiantuntija
OP Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

RAHOITUSASIANTUNTIJA

 

OP Helsinki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki, jolla on 13 toimipistettä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. OP Helsingillä on yli 400 000 asiakasta, joista yritysasiakkaita noin 35 000. Palvelemme asiakkaitamme yli 500 ammattilaisen voimin ja toimintamme perustuu arvoihimme: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

 

 

Haemme OP Helsinkiin Arkadian toimipisteelle rahoitusasiantuntijaa vastaamaan rahoituksen asiantuntijatuesta asiakasvastaaville pk-yritysten ja yhteisöasiakkuuksien rahoituksessa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

 

 

 

Tehtävästä 

 

Työsi pääpaino on mikroasiakkuuksien (liikevaihto 500 tEUR – 2 MEUR) asiakasvastaavien tukeminen rahoitusprosessissa. Asiakasvastaavat hoitavat asiakkuuksien rahoitusta itsenäisesti, mutta kääntyvät rahoitusasiantuntijan puoleen vakuuksien asiantuntemusta koskevissa kysymyksissä. Tehtävänäsi onkin arvioida ja kartoittaa eri vakuuksien ja kovenanttien mahdollisuutta rahoitushankkeissa sekä varmistaa vakuuksien säännönmukainen kirjaaminen luottosopimuksiin ja lainmukainen panttaaminen.

 

Osa työtäsi on myös kiinteistörahoitusta hallitsevien asiakasvastaavien tukeminen asiakkuuksien rahoituksessa aina rahoitusneuvotteluista velkakirjojen allekirjoitukseen asti. Varmistat esimerkiksi rahoitusprosessin säännönmukaisuuden ja turvaat pankin aseman pääomaltaan suurissa kiinteistöhankkeissa. Lisäksi tuet toimialueen rahoitukseen liittyvissä valvontatehtävissä ja raportoinnissa.

 

 

 

Sinusta

 

Etsimämme kollega on yritysrahoituksen ja -vakuuksien syväasiantuntija, joka ymmärtää miten vakuuksien avulla pankin asema turvataan. Tunnet yritysjuridiikan lainalaisuudet sekä osaat analysoida yrityksen taloudellista tilaa ja pankin kannalta keskeisiä rahoitukseen liittyviä riskejä yrityksen tunnuslukujen perusteella.

 

Työsi on projektiluontoista, joten sinun tulisi osata jaksottaa ajallisesti omaa työtäsi sekä sietää asioiden keskeneräisyyttä. Työskentelet pankin toiminnan kannalta kriittisten tuotteiden parissa, minkä vuoksi huolellisuus ja järjestelmällisyys ovat myös ominaisia piirteitäsi. Lisäksi olet oma-aloitteinen, näet toiminnassasi mahdollisuuksia esteiden sijaan etkä epäröi tarkastella kriittisesti rahoitusprosessia tai ilmoittaa havaitsemistasi epäkohdista. Et myöskään kavahda tiukkoja neuvottelutilanteita tai paineen alla työskentelyä ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

 

 

 

Tarjoamme sinulle 

 

Rahoitusasiantuntijan tehtävä on meillä täysin uusi, joten sinulla on mahdollisuus muokata tehtäväkenttää sinulle sopivaksi. Arvostamme suuresti haluasi kehittyä työssä ja innostusta kokeilla uusia asioita. Pystytkin vahvasti vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä ja tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme ottamaan vastaan uusia haasteita.

 

Uutena kolleganamme tulet osaksi kokenutta tiimiä, jossa osaavat ratkaisumyynnin ja rahoituksen ammattilaiset tukevat onnistumistasi. Tiiminä olemme itseohjautuva ja meillä tulokset puhuvat puolestaan. Tämä näkyy arjessa luottamuksena ja molemminpuolisena joustavuutena esimerkiksi työaikojen ja etätyön suhteen. Lisäksi tarjoamme hyvät työ-, palkitsemis- ja vapaa-ajan edut, minkä lisäksi käytössäsi ovat OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa.

 

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Tiina Martikainen, p. 040 869 1212, tiina.k.martikainen(at)op.fi. Saat puhelimitse Tiinan parhaiten kiinni 19.1. klo 10:00-11:00, 25.1. klo 14:30-16:00 ja 27.1. klo 11:30-12:30.

 

Onnistuimmeko vakuuttamaan sinut? Hae tehtävää sunnuntaihin 31.1.2021 mennessä alla olevan linkin kautta. Älä kuitenkaan jätä hakemista viime hetkille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuajalla.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

 

Pari sanaa OP Ryhmästä

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. #LI-VK1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414673
  • Tehtäväalue: Vakuutus, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki