(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusasiantuntija
Patria

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Haemme nyt Helsinkiin

RAHOITUSASIANTUNTIJAA

Patrian Treasury-toiminto vastaa konsernin rahoituksen järjestämisestä, likviditeettihallinnasta, valuutta- ja korkoriskien hallinnasta, takausasioista ja rahoitusraportoinnista.

Rahoitusasiantuntijana hoidat valuuttariskien ja likviditeetin hallinnointiin liittyviä tehtäviä sekä toimit Treasury-järjestelmän pääkäyttäjänä ja vastaat sen ylläpidosta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu monipuolista rahoituksen raportointia, muita Treasury-toiminnon operatiivisia ja hallinnollisia tehtäviä sekä avustamista vakuutusasioiden hoitamisessa.

Odotamme, että sinulla on aiempaa työkokemusta kansainvälisesti toimivan konsernin Treasury -toiminnossa, osaamista ja kokemusta valuutta- ja rahamarkkinaoperaatioista, MS Office sovellusten lisäksi rahoitus- ja maksuliikennejärjestelmistä sekä rahoitusraportoinnista ja IFRS 9:n soveltamisesta. Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito ovat edellytyksinä asioiden tehokkaaseen hoitamiseen. Toivomme, että sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää omatoimisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja laatutietoisuutta. Toivomme sinun ottavan luontaisesti vastuuta asioiden sujumisesta ja pystyvän hallitsemaan useitakin asioita samanaikaisesti. Työskentelyä meillä leimaavat yhdessä tekeminen, positiivinen perusvire ja toisinaan tiukatkin aikataulupaineet. Asioiden hoitaminen luottamuksellisesti on meillä itsestään selvää. 

Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden käyttää ja kehittää omaa osaamistasi laaja-alaisesti. Työskentelypaikka on Helsingin ydinkeskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien polttopisteessä.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Toivottavasti onnistuimme herättämään mielenkiintosi! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.12.2020 osoitteessa www.patriagroup.com. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel, Tuija Pulkkinen, 050 359 5212, tuija.pulkkinen(at)eezy.fi.