(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusasiantuntija
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Hei rahoituksen ammattilainen!

Haemme rahoitusyksikköömme pääkaupunkiseudulle

Rahoitusasiantuntijaa

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Rahoitusasiantuntijana työskentelet pörssiyhtiön rahoitusyksikössä monipuolisissa tehtävissä. Päävastuisiin kuuluu ulkoisten ja sisäisten lainojen hallinta treasury -järjestelmä Twinissä. Hoidat lainojen kuun vaihteen raportointia sekä muita raportointitehtäviä. Lisäksi hallinnoit lainojen vakuuksia sekä osallistut rahoitusyksikön kehitysprojekteihin. Sijaistat myös tarvittaessa kassanhallinnan ja sijoitusten työtehtävissä osana 6 hengen osaavaa tiimiä.

Tehtävässä onnistumistasi helpottaa, jos sinulla on:

• tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto

• laina- ja vakuuskäytäntöjen sekä rahoitusinstrumenttien tuntemusta

• kirjanpidon ja konsernitilinpäätöksen perusosaamista (FAS/IFRS)

• hyvät tietotekniset valmiudet (Twinin, OpusCapitan ja SAPin osaaminen katsotaan eduksi)

• hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky työskennellä paineen alla

• proaktiivinen ote työhön

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Innostavan ilmapiirin lisäksi työtäsi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus. Tehtävä on vakituinen. Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, Helsinki.

Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Treasurer Niina Saarto, p. +358 40 502 0250

 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä! Hae meille täältä: https://kojamo.fi/tyopaikka/avoimet-tyopaikat/