(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusasiantuntija - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Saga Furs Oyj on täyden palvelun huutokauppayhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman huippulaatuisia turkiksia. Saga Furs -brändi on takuu tuotteen laadusta ja eettisistä käytännöistä. Valikoimaamme kuuluvat turkikset tulevat tiukasti säädellyiltä eurooppalaisilta turkistiloilta, joiden sertifiointiohjelma sisältää eläinten hyvinvoinnin ja ympäristöstä huolehtimisen.Jo 80 vuotta Saga Furs on ollut luotettavin brändi ja toimittaja muotitaloille, jotka vaativat parasta laatua, läpinäkyvyyttä ja eettisyyttä, joita myös kuluttajat vaativat. Maailmanlaajuinen myyntiverkostomme tukee muotibrändejä, vähittäiskauppiaita, valmistajia ja tuottajia myös innovaatioissa sekä tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä. Tilikautena 2017/2018 yrityksen välitysmyynnin arvo oli 314 miljoonaa euroa ja liikevaihto 46 miljoonaa euroa. Yhtiö työllisti keskimäärin 350 henkilöä. Saga Fursin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Haemme nyt yhteistyössä Saga Fursin kanssa rahoitusyksikön vahvistukseksi positiivista ja energistä Rahoitusasiantuntijaa Vantaan Varistoon.
Sinustako tuleva Sagalainen? Saga Fursilla arvostetaan mahdollisuutta jatkuvaan kehittymiseen ja tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviin ja vastuisiin. Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön sekä osaavan ja kannustavan työyhteisön. Työntekijät ovat kuvailleet Saga Fursia työnantajana joustavaksi ja luotettavaksi, aidoksi ja rohkeaksi. Tervetuloa osaamisten ja persoonallisuuksien kirjavaan mosaiikkiin! Lisätietoa yrityksestä: https://www.sagafurs.com/fi/yritys/. Tutustuthan myös uusiin urasivuihin ja mahdollisiin tuleviin kollegoihisi osoitteessa: https://sagafursurasivut.teamtailor.com/.

Tehtäviisi kuuluvat 

Rahoitusasiantuntijana vastaat yhteydenpidosta asiakkaisiin sekä mm. ennakkorahoitussopimusten tekemisestä. Asiakaskunta koostuu koti- ja ulkomaisista tuottaja-asiakkaista. Tähän positioon arvostamme kokemusta rahoitussopimuksista, yrityksen tilinpäätöksen analysoinnista, vakuutuksista ja perinnästä. Viihdyt työntäyteisessä ympäristössä säilyttäen kuitenkin järjestelmällisen ja tarkan työskentelyotteesi. Olet valmis panostamaan työhösi ulospäin suuntautuneella, joustavalla, oma-aloitteisella ja reippaalla asenteella.

Toivomme sinulta 

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • muutaman vuoden kokemusta rahoitustehtävistä
  • kokemusta yritysten taloudellisen tilanteen analysoinnista sekä erilaisista rahoitussopimuksista
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja, positiivista ja palveluhenkistä asennetta
  • innostusta, oma-aloitteisuutta, kiinnostusta tarttua toimeen ja saada asioita aikaan
  • kykyä nähdä kokonaisuus, mutta myös huolehtia yksityiskohdista
Hallitset suomen, englannin ja ruotsin kielet suullisesti ja kirjallisesti hyvin. Muut kielet ovat eduksi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 17.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.