(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusasiantuntija tai Rahoituspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

RAHOITUSPÄÄLLIKKÖ TAI -ASIANTUNTIJA


OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 


OP Yrityspankki Oyj:n Rahoituksen järjestäminen heimo vastaa suurten ja keskisuurten yritysten rahoitusjärjestelyistä, erityisasiantuntemuksesta ja monipuolisista ratkaisuista ja myynnistä yritysrahoituksessa. Haemmekin nyt vakituiseen työsuhteeseen Rahoituspäällikköä tai –asiantuntijaa vahvistamaan joukkoamme.

 

Tehtävästä 


Tehtävänäsi on keskisuurten ja suurten yritys- ja yhteisöasiakkaiden kahdenkeskiseen ja syndikoituihin luottoihin liittyvät monipuoliset asiantuntijatehtävät. Tehtäviin sisältyy mm. asiakasneuvottelut rahoituksen ehdoista, rahoituksen suunnittelu ja toteutus sekä erilaisten ratkaisujen rakentaminen yritysasiakkaille yhdessä muiden rahoituksen asiantuntijoiden kanssa. Tehtävään kuuluu myös rahoitusesitysten laadinta ja esittely, tarjousten tekeminen ja sopimusdokumentaation laadinta ja kommentointi. Tehtävä on yritysrahoituksen myyntiosaaminen organisaatiossa ja toimit tiiviissä yhteistyössä Rahoituksen järjestäminen -heimon muiden tiimien kanssa.


Oikean osaajan tunnusmerkit


Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää suurten yritysten rahoitusjärjestelyjen ja yritysvakuuksien tuntemista. Odotamme sinulta kokemusta yritysrahoituksen asiantuntijan tehtävistä. Jotta asiantuntijana pystyt parhaalla tavalla tukemaan asiakkaitamme ja sisäisiä sidosryhmiämme, odotamme sinulta erinomaisia asiakastyöskentelytaitoja, vastuullista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä organisointi- ja oman työn hallintataitoja. Meille on erityisen tärkeää tarjota asiakkaillemme parhaat ratkaisut yritysrahoituksessa. 

 

Odotamme sinulta
 
•    kokemusta yritysrahoitukseen ja vakuuksiin liittyvistä tehtävistä
•    kokemusta sopimusdokumentaation, sitoumusten ja suostumusten laatimisesta
•    kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa
•    vahvoja kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja ml. erinomainen englannin kielen taito
•    aktiivista ja ratkaisukeskeistä otetta työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta
•    vahvoja asiakas- ja tiimityöskentelytaitoja
•    erityistä huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta
•    tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta esim. tradenomi tai KTM

 

Tarjoamme sinulle 


Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan kehittäviä osaajia. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi yhdessä muiden yritysrahoituksen ammattilaisten kanssa. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi kollegat ja esimies. Sijaintipaikkasi on Vallilassa.


Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 
Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 14.8.2020 mennessä. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi tehtävään.

 

Jos sinulla on kysymyksiä tehtävästä, voit olla yhteydessä Sales Lead Sari Janhuseen keskiviikkoisin klo 15-16, puh. 050 4380066.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.